Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

RotarART 4 X 4 – Arta la superlativ 4 tineri. 4 arte. 4 orașe. 4 anotimpuri

0

 RotarART 4X4, proiectul național care susține și promovează cultura și arta printre tinerii artiști va avea loc luna aceasta în București. Proiectul este organizat de 4 cluburi Rotaract din 4 orașe universitar-culturale ale țării: Rotaract Triumph București, Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Iași Curtea Domnească și Rotaract Opera Timișoara.

Structura proiectului constă în selectarea la nivel național a 4 tineri talentați din 4 domenii culturale: muzică, arte plastice, teatru și literatură. Ulterior, în fiecare oraș se va organiza câte un eveniment caritabil pentru a-i susține și promova pe acești tineri artiști. Evenimentele vor avea loc în fiecare dintre cele 4 anotimpuri.

Proiectul are ca scop sprijinirea tinerilor cu potențial demonstrat în domeniul artei pentru continuarea studiilor de specialitate, dar și pentru afirmarea lor profesională și debutul în lumea artei.

Anul acesta îi veți putea urmări pe: Bianca Dobrescu, studentă în anul II la Facultatea de Filosofie din București; Crăiţa Robu, studentă în anul I la Facultatea de Interpretare Muzicală din Iaşi- specializarea canto clasic și Dragoș Andrei Cantea, student în anul II la Facultatea de Interpretare Muzicală din Iași; Maria Zvaric, absolventă a Facultăţii de Arte Plastice din Cluj-Napoca- specializarea grafică; Cristina Varga, studentă la actorie la Facultatea de Muzică şi Artele Spectacolului, din cadrul Universităţii de Vest Timişoara.

Clubul Rotaract Triumph București găzduiești evenimentul caritabil RotarART 4X4 pe data de 15 iunie, începând cu ora 18:00 la Institutul Francez, în sala de cinema Elvira Popescu. Invitațiile se pot procura de la membrii clubului sau direct în ziua spectacolului. Donația recomandată este de 25 lei pentru adulți și 15 lei pentru studenți.

            Rotaract Triumph București este un club de voluntari aflat sub egida Rotary Club Triumph, pentru tineri cu vârste intre 18 și 30 de ani. Scopul cluburilor Rotaract este de a aduce o schimbare semnificativă în comunitățile unde își desfășoară activitatea, fiind sprijiniți de un club Rotary local. Rotaract a devenit un fenomen răspândit în întreaga lume, cu peste 7000 de cluburi în aproximativ 163 de țări, fiind unul dintre cele mai cunoscute și dezvoltate programe de voluntariat. Pentru detalii, vizitați www.rotaract-triumph.org

imagine Rotarart 4x4

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.