RotarART 4 X 4 – Arta la superlativ 4 tineri. 4 arte. 4 orașe. 4 anotimpuri

0

 RotarART 4X4, proiectul național care susține și promovează cultura și arta printre tinerii artiști va avea loc luna aceasta în București. Proiectul este organizat de 4 cluburi Rotaract din 4 orașe universitar-culturale ale țării: Rotaract Triumph București, Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Iași Curtea Domnească și Rotaract Opera Timișoara.

Structura proiectului constă în selectarea la nivel național a 4 tineri talentați din 4 domenii culturale: muzică, arte plastice, teatru și literatură. Ulterior, în fiecare oraș se va organiza câte un eveniment caritabil pentru a-i susține și promova pe acești tineri artiști. Evenimentele vor avea loc în fiecare dintre cele 4 anotimpuri.

Proiectul are ca scop sprijinirea tinerilor cu potențial demonstrat în domeniul artei pentru continuarea studiilor de specialitate, dar și pentru afirmarea lor profesională și debutul în lumea artei.

Anul acesta îi veți putea urmări pe: Bianca Dobrescu, studentă în anul II la Facultatea de Filosofie din București; Crăiţa Robu, studentă în anul I la Facultatea de Interpretare Muzicală din Iaşi- specializarea canto clasic și Dragoș Andrei Cantea, student în anul II la Facultatea de Interpretare Muzicală din Iași; Maria Zvaric, absolventă a Facultăţii de Arte Plastice din Cluj-Napoca- specializarea grafică; Cristina Varga, studentă la actorie la Facultatea de Muzică şi Artele Spectacolului, din cadrul Universităţii de Vest Timişoara.

Clubul Rotaract Triumph București găzduiești evenimentul caritabil RotarART 4X4 pe data de 15 iunie, începând cu ora 18:00 la Institutul Francez, în sala de cinema Elvira Popescu. Invitațiile se pot procura de la membrii clubului sau direct în ziua spectacolului. Donația recomandată este de 25 lei pentru adulți și 15 lei pentru studenți.

            Rotaract Triumph București este un club de voluntari aflat sub egida Rotary Club Triumph, pentru tineri cu vârste intre 18 și 30 de ani. Scopul cluburilor Rotaract este de a aduce o schimbare semnificativă în comunitățile unde își desfășoară activitatea, fiind sprijiniți de un club Rotary local. Rotaract a devenit un fenomen răspândit în întreaga lume, cu peste 7000 de cluburi în aproximativ 163 de țări, fiind unul dintre cele mai cunoscute și dezvoltate programe de voluntariat. Pentru detalii, vizitați www.rotaract-triumph.org

imagine Rotarart 4x4

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează