Romanian Business Leaders a ajuns la Brasov, urmeaza Iasi (18 aprilie) si Targu-Mures (25 aprilie)

0

La finalul saptamanii trecute, Romanian Business Leaders s-a intalnit, la Brasov, cu 100 de liceeni din clasele a X-a si a XI-a si cu peste 20 de lideri de business locali. Evenimentele fac parte dintr-o serie de intalniri cu liceenii si liderii de business din tara care vor continua in 2013 la Iasi (18 aprilie), Targu-Mures (25 aprilie), Cluj-Napoca (16 mai), Timisoara (30 mai) si Braila, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Pitesti si Sibiu, in toamna acestui an.

 DSC_0044

Ce sa faci ca sa ai succes? Sa faci!

Tinerii din liceele brasovene au discutat cu Dragos Anastasiu (Eurolines), Lucian Anghel (Building Support Services), Octavian Badescu (Sameday Courier) si Mihai Marcu (MedLife) despre cum gandesc si cum actioneaza antreprenorii, la prima editie a conferintelor “Vreau sa fiu antreprenor”, proiect din tema ANTREPRENORIAT, care a luat nastere la editia din acest an a Romanian Business Leaders Summit.
Cei patru reprezentanti Romanian Business Leaders le-au povestit liceenilor despre experientele personale prin care au trecut in viata de antreprenor, au sintetizat o serie de invataminte si sfaturi pentru liceeni si au raspuns intrebarilor acestora, pe parcursul a doua ore.

Urmatoarele conferinte “Vreau sa fiu antrepreprenor” vor avea loc la Iasi (18 aprilie), Targu-Mures (25 aprilie), Cluj-Napoca (16 mai) si Timisoara (30 mai). 

Competitia neloiala, deficitul de oameni educati si calificati, fondurile europene si legislatia sunt principalele probleme cu care se confrunta liderii de business din Brasov

Dupa intalnirea cu liceenii brasoveni, aproape 30 de lideri de business locali si reprezentanti Romanian Business Leaders au discutat despre principalele teme de interes ale comunitatii de afaceri din Brasov si despre impactul lor concret asupra mediului de business.
Au fost identificate patru categorii mari de probleme care afecteaza companiile private, respectiv (1) competitia inegala cu cei care nu respecta legea, (2) lipsa de oameni educati si calificati, (3) fondurile europene si (4) legislatia.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează