Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanian Business Leaders a ajuns la Brasov, urmeaza Iasi (18 aprilie) si Targu-Mures (25 aprilie)

0

La finalul saptamanii trecute, Romanian Business Leaders s-a intalnit, la Brasov, cu 100 de liceeni din clasele a X-a si a XI-a si cu peste 20 de lideri de business locali. Evenimentele fac parte dintr-o serie de intalniri cu liceenii si liderii de business din tara care vor continua in 2013 la Iasi (18 aprilie), Targu-Mures (25 aprilie), Cluj-Napoca (16 mai), Timisoara (30 mai) si Braila, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Pitesti si Sibiu, in toamna acestui an.

 DSC_0044

Ce sa faci ca sa ai succes? Sa faci!

Tinerii din liceele brasovene au discutat cu Dragos Anastasiu (Eurolines), Lucian Anghel (Building Support Services), Octavian Badescu (Sameday Courier) si Mihai Marcu (MedLife) despre cum gandesc si cum actioneaza antreprenorii, la prima editie a conferintelor “Vreau sa fiu antreprenor”, proiect din tema ANTREPRENORIAT, care a luat nastere la editia din acest an a Romanian Business Leaders Summit.
Cei patru reprezentanti Romanian Business Leaders le-au povestit liceenilor despre experientele personale prin care au trecut in viata de antreprenor, au sintetizat o serie de invataminte si sfaturi pentru liceeni si au raspuns intrebarilor acestora, pe parcursul a doua ore.

Urmatoarele conferinte “Vreau sa fiu antrepreprenor” vor avea loc la Iasi (18 aprilie), Targu-Mures (25 aprilie), Cluj-Napoca (16 mai) si Timisoara (30 mai). 

Competitia neloiala, deficitul de oameni educati si calificati, fondurile europene si legislatia sunt principalele probleme cu care se confrunta liderii de business din Brasov

Dupa intalnirea cu liceenii brasoveni, aproape 30 de lideri de business locali si reprezentanti Romanian Business Leaders au discutat despre principalele teme de interes ale comunitatii de afaceri din Brasov si despre impactul lor concret asupra mediului de business.
Au fost identificate patru categorii mari de probleme care afecteaza companiile private, respectiv (1) competitia inegala cu cei care nu respecta legea, (2) lipsa de oameni educati si calificati, (3) fondurile europene si (4) legislatia.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.