Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Roman: KULT Fest, distracție pentru toate vârstele

0

KULT Fest, distracție pentru toate vârstele

Roman, 10-11-12 Iulie 2020, Stadion Moldova

KULT Fest ediția a 5a se anunță una de neuitat. Pe 10-11-12 Iulie 2020, pe Stadionul Moldova, vor face spectacol 8 dintre cele mai iubite nume din muzica actuală: Vama, Vița de vie, Taxi, Suie Paparude, Grasu XXL, Guess Who, Argatu’ și Moș Martin. Atmosfera de festival va fi completată cu numeroase atracții, jocuri de lumini, plimbări cu balonul cu aer cald, jocuri supradimensionate, activități pentru copii și zeci de activări distractive.

KULT Fest este un festival generalist, dedicat tuturor vârstelor care combină muzica de calitate, cultura, educația și atracțiile dinamice, cu rolul de a oferi experiențe inedite tuturor participanților. Festivalul născut din dorința tinerilor de a transforma orașul într-un cadru al conectării, divertismentului și al timpului de calitate petrecut alături de prieteni, a devenit în cele 4 ediții anterioare, ambasador al Romanului la nivel național.

KULT Fest 2020, organizat sub sloganul #KultivamDistractia, va aduce la Roman trupe din cele mai îndrăgite care promit să facă din Roman o destinație de distracție. Pe scena principală a festivalului vor urca: Vama, Vița de vie, Taxi, Suie Paparude, Grasu XXL, Guess Who, Argatu’ și Moș Martin și o serie de artiști care urmează să fie confirmați.

Festivalul nu se rezumă doar la concerte. Participanții se vor putea bucura de o experiență completă, având posibilitatea de a alege din numeroasele activități propuse de tema din acest an: Playground. Balon cu aer cald, jocuri supradimensionate, spectacole pentru copii, jocuri de lumini și multe surprize pregătite de organizatori.

Ne bucurăm să reprezentăm orașul la nivel national, cu un festival dedicat tuturor vârstelor. Evenimentul crește de la o ediție la alta și mă bucur că în 2020 vom aduce trupe și artiști mari ce vin in premieră la Roman si care promit un weekend spectaculos.

Pe lângă muzică, pregătim o întreagă experiență pentru toți participanții. de la mic la mare. Toate aceste lucruri nu ar fi posibile fără o echipă de festival care se implică cu o dedicare ieșită din comun. Sunt foarte fericit să fac parte din această echipă și să scriem împreună capitole din povestea KULT Fest.” Sebastian Hrib, Director de festival.

KULT Fest este o manifestare a bucuriei de a fi alături de prieteni, într-un spațiu sigur, curat, încărcat de energie bună și de mii de posibilități de a crea amintiri. Îi așteptăm pe participanți cu cele mai interesante surprize. Ediția trecută am avut baloanele cu aer cald care au făcut senzație, fiind pozate și filmate pe tot traseul lor deasupra orașului. Și în ediția din 2020, baloanele vor fi pe stadion.“ Cătălina Popescu, PR festival.

Prețul unui abonament de 3 zile, pentru o persoană, este de 100 de lei, până în martie 2020. Copiii cu vârsta sub 7 ani și persoanele cu dizabilități vor beneficia și ediția aceasta de intrare gratuită, în baza unor documente justificative.

Vor fi disponibile și abonamente VIP la prețul de 250 lei, preț valabil până în martie 2020. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani și care vor beneficia de acces VIP, parcare dedicată, VIP lounge&bar și experiență unică alături de artiști.

Pentru siguranța participanților, organizatorii interzic în perimetrul festivalului, intrarea cu obiecte precum: droguri, sticle, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, materiale inflamabile sau explozive. Lista completă cu obiecte interzise, dar și cu obiecte premise în festival, cât și informații privind parcarea autoturismelor, sunt detaliate pe site, la adresa: www.kultfest.ro/regulament.

Festivalul este organizat de Asociația Kult Generation & friends, produs de Marami Events, cu sprijinul Primăriei Municipiului Roman și al companiilor care susțin viața dinamică a comunității.

Bilete și informații suplimentare despre eveniment pot fi găsite pe website: www.kultfest.ro, pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/kultfestro/ sau la organizatori. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.