Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rețete pentru Planetă, ediția a II-a

0

Hai să împărtășim și să învățăm împreună care sunt cele mai bune metode prin care putem contribui la combaterea schimbărilor climatice și a fenomenelor de migrație, prin intermediul hranei.

Sursa: aici.

🌿 Dacă ai între 18 și 35 de ani și vrei să te implici în acțiuni menite să ofere generațiilor actuale și viitoare șansa de a trăi pe o planetă locuibilă, atunci vino cu noi în tabăra „Rețete pentru Planetă, ediția a II-a”, în perioada 10 – 16 mai 2021, într-un cadru natural*.

🌟 Înscrie-te prin formularul din linkul de mai jos până duminică, 25 aprilie, ora 23.59, iar noi te vom contacta fie că te-am selectat pentru a participa la această tabără, fie că te regăsești pe lista de așteptare: https://forms.gle/xCkwm1r7nd6vUGSbA

🍀 Participarea este gratuită, iar transportul, cazarea și masa sunt asigurate de către organizatori, însă locurile sunt limitate și condiționate de înscrierea prin formular și de normele de prevenție sanitară.

🌈 Pentru a-ți face o idee despre cum a fost la prima ediție a taberei, găsești aici câteva poze: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=mai.bine…

🌳 Tabăra „Rețete pentru Planetă, ediția a II-a” este organizată de asociația Mai Bine și face parte din proiectul Our Food, Our Future, care este finanțat de Uniunea Europeană.

👣 Facilitatorii taberei 👣

🌻 Tabăra va fi facilitată de Ana și Bogdan de la Asociația REPER21, doi colegi gastronomi și gurmanzi, cu un background profesional complementar:

🍏 Ana-Maria Marinescu-Pălăduș este membră fondatoare, vice-președintă și activistă în REPER21. Economist de profesie, absolventă a Institutului de Științe Politice din Paris, Ana a lucrat pentru Agenția Internațională de Energie și din 2006 gestionează în REPER21 diversele inițiative ale asociației în domeniile consumului responsabil, educației pentru dezvoltarea durabilă și schimbările climatice, activând printre altele ca formator și facilitator.

🍐 Bogdan Gioară este fondatorul și președintele REPER21. Politolog, fost asistent în Științe politice la Universitatea din Geneva, Bogdan deține o vastă expertiză teoretică și activistă în domeniul schimbărilor climatice, dezvoltată prin numeroase proiecte europene și naționale realizate de REPER21. Bogdan gestionează grupul Cercul climatic, care este o sursă de informație prețioasă pentru tematica proiectului și taberei noastre.

⚡️ *Important ⚡️

☔️ În contextul epidemiologic actual, luăm toate măsurile de precauție necesare pentru a organiza tabăra în condiții de siguranță, într-un spațiu care ne permite acest lucru.
🌞 Ne dorim un cadru de desfășurare sigur și sănătos, motiv pentru care ne rezervăm dreptul de a reveni cu informații și solicitări suplimentare obligatorii, în funcție de recomandările și restricțiile în vigoare.
🌬 În cazul în care situația o va impune ori simțim că nu putem garanta siguranța participanților și a echipei noastre, vom adapta și organiza tabăra online, în același interval de timp.

Informații cu privire la spațiul de desfășurare, fizic sau online, măsurile de precauție obligatorii, respectiv agenda taberei vor fi oferite doar persoanelor selectate să participe la tabără, după ce s-au înscris aici: https://forms.gle/xCkwm1r7nd6vUGSbA

Despre autor

avatar

Asociația Mai bine a fost fondată în 2009 în Iași cu scopul de a contribui la dezvoltarea durabilă locală, abordând toate cele trei dimensiuni ale acesteia: natura, societatea, economia. În prezent este cea mai activă organizație în domeniul ecologiei umane și urbane și o referință la nivel național în sfera economiei sociale

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.