Renovarea centrului Sucevei / 9 milioane de euro

0

Centrul Sucevei va fi modernizat cu 9 milioane de euro! Constructia unei parcări subterane, amenajarea zonei centrale, renovarea clădirilor! Acestea sunt planurile administratiei locale din Suceava.

Centrul municipiului Suceava va fi reabilitat şi modernizat printr-un proiect în valoare de 9 milioane de euro, finanţat prin Programul Operaţional Regional. Proiectul presupune amenajarea unei parcări subterane cu aproximativ două sute de locuri, dar şi amenajarea zonei centrale, incluzând şi renovarea clădirilor.

Pentru executarea acestor lucrări municipalitatea va contribui cu aproximativ 4,5 milioane de lei, cheltuieli neeligibile, dintre care 500.000 de lei pentru devierea conductelor de utilităţi şi aproximativ un milion de euro pentru consolidarea terenului în vederea construcţiei parcării subterane. Prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană al municipiului Suceava se prevede finanţarea prin POR a cinci proiecte în valoare totală de 28,8 milioane de euro, din care 23,4 milioane de euro valoare eligibilă.

Mai multe informatii sunt accesibile pe site-ul eurourbanism.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează