Renovarea centrului Sucevei / 9 milioane de euro

0

Centrul Sucevei va fi modernizat cu 9 milioane de euro! Constructia unei parcări subterane, amenajarea zonei centrale, renovarea clădirilor! Acestea sunt planurile administratiei locale din Suceava.

Centrul municipiului Suceava va fi reabilitat şi modernizat printr-un proiect în valoare de 9 milioane de euro, finanţat prin Programul Operaţional Regional. Proiectul presupune amenajarea unei parcări subterane cu aproximativ două sute de locuri, dar şi amenajarea zonei centrale, incluzând şi renovarea clădirilor.

Pentru executarea acestor lucrări municipalitatea va contribui cu aproximativ 4,5 milioane de lei, cheltuieli neeligibile, dintre care 500.000 de lei pentru devierea conductelor de utilităţi şi aproximativ un milion de euro pentru consolidarea terenului în vederea construcţiei parcării subterane. Prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană al municipiului Suceava se prevede finanţarea prin POR a cinci proiecte în valoare totală de 28,8 milioane de euro, din care 23,4 milioane de euro valoare eligibilă.

Mai multe informatii sunt accesibile pe site-ul eurourbanism.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează