Regina Toamnei, Crizantema la expozitie in Galati

0

„Regina Toamnei, Crizantema” – ediţia a X-a

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţti, 19-21 octombrie 2012

Vernisaj expoziţie: vineri, 19 octombrie 2012, ora 12.3

      Vineri, 19 octombrie 2012, cu începere de la ora 12.30, Secţia Grădina Botanică din cadrul Complexului  Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va vernisa cea de a X-a ediţie a expoziţiei temporare, „Regina Toamnei, Crizantema”, manifestare care îşi propune să aducă în faţa gălăţenilor frumuseţea şi gingăşia acestei flori minunate – crizantema. Timp de trei zile Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va deveni un adevărat rai al crizantemelor !

26 expozanţi de profil şi meşteri artizani vor fi prezenţi la această ediţie a „Reginei Toamnei, Crizantema”, naturaleţea florilor îmbinându-se armonios cu meşteşugul artei populare şi artizanale.

Regina Toamnei, Crizantema – este o manifestare de tradiţie pentru instituţia noastră. Crizantema este o floare care animă nu doar grădinile ci şi sufletele noastre. Gălăţenii sunt aşteptaţi să vină să vadă sutele de crizanteme care vor poposi în aceste trei zile la muzeu”, a declarat Camelia Moroianu, manager al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

Crizantema este considerată în zilele noastre un simbol al eleganţei şi este apreciată mai ales pentru rezistenţa ei şi pentru faptul că se ofileşte abia spre sfârşitul toamnei. Combinaţia de frumuseţe şi caracter puternic a făcut ca această floare să aibă o “personalitate” demnă de apreciat. Ea este cea care ne cheamă şi de această dată să o admirăm în toată splendoarea ei, etalată cu dărnicie într-o nouă expoziţie dedicată  ei şi numai ei. „Ca în fiecare an, în această perioadă oferim gălăţenilor un regal al frumuseţii naturii, reprezentată de crizanteme. Ne bucurăm că am reuşit să ajungem la cea de a X-a ediţie a manifestării şi suntem siguri că cele trei zile de frumuseţe şi culoare de la muzeu vor fi pe placul vizitatorilor de toate vârstele. În acest an, standul Secţiei Grădina Botanică Galaţi se va numi „Armonii de toamnă” şi va avea în centrul atenţiei, bineînţeles, crizantemele, ”, a adăugat Paul Lupoae, coordonatorul secţiei Grădina Botanică dela Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

Ca în fiecare an, expoziţia este cu vânzare, orice vizitator putând face un cadou frumos persoanelor dragi !

Programul de vizitare pe perioada de desfăşurare a expoziţiei, este între orele 09.00 – 17.00. Expoziţia va fi deschisă în perioada 19 – 21 octombrie 2012la Complexul Muzealde Ştiinţele Naturii Galaţi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.