Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Regina Toamnei, Crizantema” – ediţia a XI-a / Galaţi

0

       Joi, 24 octombrie 2013, cu începere de la ora 11.30, Secţia Grădina Botanică din cadrul Complexului  Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va vernisa cea de a XI-a ediţie a expoziţiei temporare, „Regina Toamnei, Crizantema”, manifestare care îşi propune să aducă în faţa gălăţenilor frumuseţea şi gingăşia acestei flori minunate – crizantema.

42 expozanţi, – societăţi şi firme de profil, meşteri populară şi artizani – vor fi prezenţi la această ediţie a „Reginei Toamnei, Crizantema”. Expoziţia va fi deschisă pentru vizitare în perioada 24 – 27 octombrie 2013.

      „Toamna are o frumuseţe aparte, iar crizantema ne arată acest lucru prin multitudinea ei de soiuri şi culori. Am ajuns la cea de a XI-a ediţie şi îi invităm pe toţi cei care iubesc natura să vină la muzeu pentru a-şi bucura privirea cu prospeţimea şi parfumul crizantemelor ”, a declarat Emil Strungă, manager al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

Crizantema este considerată în zilele noastre un simbol al eleganţei şi este apreciată mai ales pentru rezistenţa ei şi pentru faptul că se ofileşte abia spre sfârşitul toamnei. Combinaţia de frumuseţe şi caracter puternic a făcut ca această floare să aibă o “personalitate” demnă de apreciat. Ea este cea care ne cheamă şi de această dată să o admirăm în toată splendoarea ei, etalată cu dărnicie într-o nouă expoziţie dedicată  ei şi numai ei.

expo crizantema 3

Va fi un regal al frumuseţii naturii, prin prezenţa crizantemelor. În acest an, standul Secţiei Grădina Botanică Galaţi va avea o tematică specială, sub denumirea „Armonii rustice de toamnă”, în prim-plan fiind crizantemele , a adăugat Paul Lupoae, coordonatorul secţiei Grădina Botanică de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

Fiind o manifestare cu vânzare, toţi cei care vor dori să facă un cadou frumos persoanelor iubite vor putea cumpăra crizanteme la preţuri convenabile de la expozanţii prezenţi la muzeu.

    Programul de vizitare al expoziţiei „Regina Toamnei-Crizantema” este între orele 09.00 – 17.00.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.