Redu consumul, reutilizează, reciclează – Atelier de lucru manual!

0

Asociaţia Mai Bine vă invită la un nou atelier de lucru manual cu scopul de a reduce consumul, reutiliza și recicla, sâmbătă 16 aprilie 2011, în intervalul orar 13.00 – 16.00, la Librăria Cărtureşti din Iași.

De-a lungul anului 2011 vor fi organizate 10 ateliere de lucru manual, în a treia sâmbătă din fiecare lună, cu excepția lunilor de vacanță iulie și august. Scopul atelierelor este de a crea și confecționa produse cu utilitate, în baza a trei principii ecologice importante: reducerea consumului, reutilizarea și reciclarea.

În cadrul atelierului de sâmbătă, 16 aprilie, se vor realiza obiecte decorative și bijuterii, inele pentru șervete, suporturi și vase din hârtii, ziare și reviste care pot fi reutilizate și transformate în obiecte creative.

Participarea la atelier este gratuită, iar participanții se pot înscrie trimițând un e-mail cu semnătură, date de contact și titlul “înscriere atelier de lucru manual” la adresa ionut.cozma@maibine.eu. Numărul de locuri disponibile este 30. Limita minimă de vârstă pentru participanți este de 14 ani.

Materialele folosite în cadrul activităților de lucru manual sunt puse la dispoziție de către organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de către Asociația Mai Bine. Participanții vor avea ocazia de a se deplasa de la o masă de lucru la alta, pentru a exersa fiecare activitate și pentru a opta pentru cea care li se potrivește sau îi atrage mai mult.

Atelierele de lucru manual fac parte din ediția a cincea a proiectului IaȘi Reciclează, implementat de Asociația Mai Bine și Asociația TERIS, în parteneriat cu organizațiile Recolamp și Eco-Rom Ambalaje. Proiectul IaȘi Reciclează este cea mai mare campanie de sensibilizare a populaţiei ieşene cu privire la importanţa protejării mediului natural iniţiată de societatea civilă la nivel local.

Sâmbătă, 16 aprilie, participanții sunt așteptați la trei ore de activități creative și recreative!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează