Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Fundația Cuvântul Întrupat!

0

În această primăvară, e floare la ureche să ajuți!

Susține astăzi un copil vulnerabil să meargă la școală FĂRĂ SĂ TE COSTE NIMIC.

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Fundația Cuvântul Întrupat!

IMG_5352-2Ionuț este în clasa a V-a și locuiește cu bunica sa care are în grijă și alți trei verișori ai lui. Băiețelul nu are tată, iar mama lucrează de mai mulți ani în străinătate. Este bucuros că la fundație poate să facă duș, pentru că lui îi place să fie curat. La fel, se bucură că aici are un dulap în care să-și păstreze lucrurile personale.

Loredana are 12 ani și este în clasa a VI-a. Are doi frați și o soră. Tatăl muncește cu ziua, iar mama este în concediu pentru creșterea copilului. Loredanei îi place să ajute alții copii, mai mici, la temele pentru școală și este încântată că aici, la fundație, învață să folosească un calculator. Și Loredana și Ionuț au nevoie de sprijin ca să continue școala. De aceea vin la Centrul Comunitar „La vale”. Aici au masă hrănitoare de prânz în fiecare zi, fac duș cu apă caldă, iar educatorii și voluntarii noștri îi ajută la lecții. Tot aici se joacă, învață să-și spele hainele și să măture, sunt încurajați să citească, să folosească responsabil un calculator și să-și dezvolte alte abilități.

Prin Centrul Comunitar „La vale” sprijinim în fiecare zi 50 de copii din cartierul Valea orașului, din Galați. Copii ca Loredana și ca Ionuț. În comuna Tudor Vladimirescu susținem 12 copii. Anual, alți peste 200 de copii din Galați sunt sprijiniți prin activități educative săptămânale, tabără de vară și prin donații (rechizite, daruri de Crăciun).

Susține astăzi un copil vulnerabil să meargă la școală FĂRĂ SĂ TE COSTE NIMIC.

IMG_7080-2Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Fundația Cuvântul Întrupat.

Intră pe site-ul fundației, www.cuvantulintrupat.com, descarcă formularul 230 sau 200, completează-l și asigură-te că ajunge la Administrația Financiară de care aparții, până la 25 mai.

Datele noastre sunt: denumire entitate nonprofit Fundația Cuvântul Întrupat, cod de identificare fiscală 13840808, cont bancar (IBAN) RO28RNCB0141032869370001.

Dacă ai nevoie de mai multe informații sau vrei să ne ocupăm noi de depunerea formularului, te rugăm contactează-ne la 0236-411695, la info@cuvantulintrupat.com sau pe facebook.com/cuvantul.intrupat.

În numele copiilor, îți mulțumim!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.