Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Redescoperă magia parcului Gherăiești în a III-a ediție a Festivalului Educațional Zilele Parcului Gherăiești

0

Asociația pentru Dezvoltare Activă (ADA), alături de partenerii săi, organizează în zilele de 3 și 4 septembrie 2016,  sâmbătă între orele 13:00 – 22:00 și duminică între 14:00 – 21:00, în Parcul Gherăiești din Bacău a treia ediție a Festivalului educational Zilele Parcului Gherăiești, un eveniment ce promovează potențialul biologic și de agrement al parcului Gherăiești și diversifică oportunitățile de implicare în activități de educație nonformală pentru publicul băcăuan.

parc

Având deja o tradiție, a treia ediție revine sub sloganul “Redescoperă magia Parcului Gherăiești!”. Pe parcursul celor doua zile de festival, băcăuanii vor avea posibilitatea să experimenteze noi activități în aer liber și se vor bucura de un stil de viață sănătos:

  • Activități educaționale: workshopuri de dezvoltare personală, îndrumare în carieră, coaching, o căutare de comori, un ADApolis (un joc de Monopoly interactiv, în mărime naturală, organizat de voluntarii Asociației pentru Dezvoltare Activă) și multe altele – facilitate de către organizații nonguvernamentale din Bacău;
  • Activități sportive – un cros pe bicicletă, workshopuri de Urbhanizer și Zumba susținute de Academia și Studioul de Dans Adamas, o demonstrație susținută de instructorii de la WordClass;
  • Activități culturale – piese de teatru, concerte de muzică ușoară și populară, spectacole de dans, etc.

De asemenea, o parte din organizațiile nonguvernamentale din Bacău își vor prezenta, în cadrul unui Târg de ONGuri (un târg de voluntariat) atât activitățile desfășurată până în prezent, cât și oferta de voluntariat.

Printre partenerii evenimentului se numără: Primăria Municipiului Bacău, Asociația pentru Promovarea Dezvoltării Personale, Centrul European de Educație și Tineret, KinderFest, Asociația “Mie îmi Pasă!”, Bliss Coffee Bacău, Nobody’s Group, Centrul Local ”Insula Cercetașilor” Bacău, Asociația „Un Zâmbet” Bacău, Academia de Dans Adamas, Sala de fitness WorldClass.

Parteneri media: Deșteptarea, I love Bacău, romaniapozitiva.ro, bacau.net, Ferma politică, StiriONG.ro, Adolescența Media, kristofer.ro, Șapte Seri, Deferlari.ro și ContraSens.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.