Reciclare la Tecuci!

0

Program pilot de gestionare a deseurilor in municipiul Tecuci. 340 containere, dintre care 123 pentru plastic, 132 pentru hârtie şi 85 pentru sticlă. Valoarea proiectului este de 979.784 euro!

Investitia „vizeaza cresterea calitatii mediului si punerea bazelor dezvoltarii durabile a zonei prin realizarea unui sistem eficient de gestionare a deseurilor de catre administratia locala”, potrivit fonduri-structurale.ro

Aşa se face că în cadrul unui program pilot iniţiat în municipiul Tecuciau fost implicaţi 12.192 de oameni arondaţi serviciului de selectare colectivă. În acest sens se folosesc 340 containere, dintre care 123 pentru plastic, 132 pentru hârtie şi 85 pentru sticlă. Acest proiect pilot a fost iniţiat de Agenţia Română de Protecţie a Mediului, desfăşurându-se şi în municipiul Tecuci. Prin aceasta se doreşte o gestionare a deşeurilor colectate selectiv, însă mulţi dintre tecuceni nu par a fi interesaţi de acest aspect, mărturia stând resturile menajere aruncate pe străzi la voia întâmplării.

via administratie.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează