Reabilitarea centrului orasului Roman!

0

Undă verde la Roman pentru Planul Integrat de Dezvoltare Urbană! Acest plan presupune  mai multe măsuri printre care şi reabilitarea infrastructurii publice urbane a municipiului, în zonele Scuar Hotel – Pietonal Ștefan cel Mare – centrul istoric urban Ștefan cel Mare, cartierul Favorit și strada Cuza Vodă.

Potrivit administratie.ro, vor fi modernizate 30 de străzi, se vor amenaja 3.450 de metri pătrați de spații verzi, 34.620 de metri pătrați de trotuare și 6.056 metri pătrați de parcări. Se vor achiziționa 161 de piese de mobilier stradal și se vor realiza 2.370 de metri de rețele de canalizare.

Valoarea totală a proiectului este de peste 27.000.000 de lei, bani pentru reabilitarea infrastructurii publice urbane din municipiul Roman.
O altă componentă a Planul Integrat de Dezvoltare Urbană se referă la implementarea unui sistem de supraveghere în vederea creșterii siguranței cetățenilor și prevenirea criminalității în zona Centru – Favorit.

foto primariaroman.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează