Reabilitarea centrului orasului Roman!

0

Undă verde la Roman pentru Planul Integrat de Dezvoltare Urbană! Acest plan presupune  mai multe măsuri printre care şi reabilitarea infrastructurii publice urbane a municipiului, în zonele Scuar Hotel – Pietonal Ștefan cel Mare – centrul istoric urban Ștefan cel Mare, cartierul Favorit și strada Cuza Vodă.

Potrivit administratie.ro, vor fi modernizate 30 de străzi, se vor amenaja 3.450 de metri pătrați de spații verzi, 34.620 de metri pătrați de trotuare și 6.056 metri pătrați de parcări. Se vor achiziționa 161 de piese de mobilier stradal și se vor realiza 2.370 de metri de rețele de canalizare.

Valoarea totală a proiectului este de peste 27.000.000 de lei, bani pentru reabilitarea infrastructurii publice urbane din municipiul Roman.
O altă componentă a Planul Integrat de Dezvoltare Urbană se referă la implementarea unui sistem de supraveghere în vederea creșterii siguranței cetățenilor și prevenirea criminalității în zona Centru – Favorit.

foto primariaroman.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează