Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Puteti usura povoara batranilor singuri si abandonati sau puteti sustine mamele minore pentru continuarea școlii

0

Asociatia Alternative Sociale este o organizatie neguvernamentala care de 20 de ani creaza si implementeaza proiecte sociale pe problematica abuzului/neglijenței asupra copilului sau a persoanelor de vârsta a treia (www.alternativesociale.ro)

Puteti usura povoara batranilor singuri si abandonati directionand 20 % din impozitul pe profit catre Alternative Sociale sau prin donatie în contul: RO46BRDE 240SV08071382400. Mai multe detalii gasiti in filmul urmator: https://www.youtube.com/watch?v=Fbgq45yBaPo

Puteti sustine mamele minore pentru continuarea școlii, consiliere și sprijin material directionand 20 % din impozitul pe profit catre Alternative Sociale sau prin donatie în contul: RO46BRDE240SV08071382400.
Mai multe detalii gasiti in filmul urmator: https://www.youtube.com/watch?v=ofcZTAaPPX0&feature=youtu.be

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.