Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Punem comunitatea în mișcare la SemiMaraton Galați! Alătură-te echipei!

0

Căutăm voluntari pentru SemiMaraton 2016! Fundația Comunitară Galați organizează pe 11 septembrie a III-a ediție a SemiMaratonului pentru desfășurarea căruia avem nevoie de 110 de voluntari activi și dornici de a pune comunitatea în mișcare!

semimaraton2

 

Evenimentul își propune să strângă fonduri pentru 17 ONG-uri, iar alergătorii vor direcționa taxa de participare către una dintre aceste cauze. Programul este de la 8 la 13, iar locul de desfășurare este Faleza Superioară, din zona Fata pe Valuri până la trecerea Bac.

Căutăm 110 tineri pentru următoarele posturi disponibile:

  1. Casier 6 posturi

Responsabilități:  Informează alergătorii despre cursele la care se pot înscrie și ce presupun acestea, Colectează banii de înscriere, completează chitanța și o oferă participantului, Indică alergătorului locul și ora startului și traseul pe care se desfășoară cursa, Notează datele de contact ale celor ce achită taxa sau donează.

  1. Responsabil cursă copii/cursa animalelor de companie7 posturi

Responsabilități: Ajută la amenajarea traseului de alergare (instalarea zonei de start și finish), Supraveghează desfășurarea în bune condiții a curselor, Ajută la instalarea podiumului de premiere și la amenajarea zonei de finish, Oferă fiecărui participant diplome la finalul cursei, Oferă premii alergătorilor calificați, împarte pliante pentru anunțarea evenimentului.

  1. Distribuitor8 posturi

Responsabilități: Verifică dacă alergătorul figurează pe lista celor înscriși, Oferă kitul de alergător, Indică alergătorului locul și ora startului și traseul pe care se desfășoară cursa, Ajută la instalarea podiumului de premiere și la amenajarea zonei de finish, Oferă alergătorilor medaliile și premiile la finalul cursei, Împarte pliante care anunță evenimentul

  1. Responsabil punct hidratare15 posturi

Responsabilități: Ajută la amenajarea punctului de hidratare, Se asigură că are suficiente produse necesare pe stoc(apă, pahare de unică folosință etc), Oferă alergătorilor apă, Încurajează alergătorii

  1. Responsabil zona de premiere4 posturi

Responsabilități: Ajută la amenajarea podiumului și a zonei de premiere, Se asigură că premiile sunt pregătite, Asistă la premierea propiu-zisă a alergătorilor.

  1. Security45 de posturi

Responsabilități: instalarea gardurilor care delimitează zona de alergare    , Supravegherea porțiunii desemnate de traseu, Se asigură că alergătorii nu părăsesc traseul,  Se asigură că nu pătrund persoane străine pe traseu, Informare despre eveniment

  1. Promoter10 posturi

Responsabilități: Ajută la instalarea și dezinstalarea standului de prezentare a ONG-ului, Ajută reprezentanții ONG-ului cu materialele promoționale, Informează potențialii donatori de proiectele desfășurate de Fundația Comunitară Galați și de ONG-ul pe care îl reprezintă, Informarea despre eveniment.

  1. Operator foto/video10 posturi foto/ 5 video

Responsabilități: Fotografiază/filmează alergătorii la start, pe traseu, la finiș, la festivitatea de premiere etc, Ia cadre generale, Editează fotografiile/videoclipurile, Trimite fotografiile/filmările persoanei responsabile din Fundația Comunitară Galați

12316366_936022216487609_6303753910738400212_n

Înscrierile se fac pe siteul www.semimaratongalati.ro, secțiunea Implică-te/Fii voluntar sau la adresa de email info@fundatiacomunitaragalati.ro cu subiectul Voluntar SemiMaraton. Mailul trebuie să conțină Nume, Prenume, adresă de email, număr de telefon, data nașterii și postul pentru care se aplică. Data limită: 25 august 2016. După selecție, voluntarii vor participa la traininguri pe data de 27 august și 3-4 septembrie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.