Pune-ţi amprenta pe harta eco a Iaşului!

0
Cu toţii avem nevoie de câteva repere pentru a nu ne pierde într-un oraş măricel cum este Iaşul. Unii se ghidează după clădiri, alţii reţin mai bine străzile, însă mai sunt unele persoane care ştiu cel mai bine piaţa de unde şi-au luat fructe cu ei, parcul în care s-au plimbat ultima oară sau pista pe care au biciclit cu spor.

Anul trecut, Asociaţia Mai Bine a lansat harta eco a Iaşului în speranţa ca toţi locuitorii sau vizitatorii meleagurilor noastre să aibă acces la informaţii pe care să le utilizeze în traiul lor de zi cu zi. Anul acesta dorim să aflăm ce locaţii noi au răsărit, ce locuri noi aţi descoperit sau pur şi simplu vrem să ştim ce merită să se găsească pe harta eco a Iaşului.
Cele mai bune sugestii vor fi dublu premiate: ele se vor regăsi pe varianta online şi în formatul fizic al hărţii eco şi, în plus, câştigătorii vor fi recompensaţi cu premii din partea echipei Mai Bine. Aşadar, vă aşteptăm ideile în perioada 15 – 30 noiembrie 2011 pe adresa de email contact@maibine.eu, alături de numele vostru, numărul de telefon, vârsta şi ocupaţia.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează