Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pune-ţi amprenta pe harta eco a Iaşului!

0
Cu toţii avem nevoie de câteva repere pentru a nu ne pierde într-un oraş măricel cum este Iaşul. Unii se ghidează după clădiri, alţii reţin mai bine străzile, însă mai sunt unele persoane care ştiu cel mai bine piaţa de unde şi-au luat fructe cu ei, parcul în care s-au plimbat ultima oară sau pista pe care au biciclit cu spor.

Anul trecut, Asociaţia Mai Bine a lansat harta eco a Iaşului în speranţa ca toţi locuitorii sau vizitatorii meleagurilor noastre să aibă acces la informaţii pe care să le utilizeze în traiul lor de zi cu zi. Anul acesta dorim să aflăm ce locaţii noi au răsărit, ce locuri noi aţi descoperit sau pur şi simplu vrem să ştim ce merită să se găsească pe harta eco a Iaşului.
Cele mai bune sugestii vor fi dublu premiate: ele se vor regăsi pe varianta online şi în formatul fizic al hărţii eco şi, în plus, câştigătorii vor fi recompensaţi cu premii din partea echipei Mai Bine. Aşadar, vă aşteptăm ideile în perioada 15 – 30 noiembrie 2011 pe adresa de email contact@maibine.eu, alături de numele vostru, numărul de telefon, vârsta şi ocupaţia.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.