Proiecţie film documentar Tapped de Ziua mondială a apei / IASI

0

Ziua mondială a apei este sărbătorită la nivel global pe 22 martie în fiecare an şi reprezintă un prilej de a celebra apa proaspătă şi de a atrage atenţia asupra importanţei dezvoltării şi păstrării unui management sustenabil al resurselor de apă proaspătă, în condiţiile în care la nivel global aproximativ 780 de milioane de oameni nu au acces la apă curată.

Asociaţia Mai Bine lansează invitaţia de a participa la proiecţia filmului documentar Tapped, vineri, 22 martie, în incinta sălii „Benjamin Fondane” a Institutului Francez Iaşi. Filmul va fi proiectat începând cu ora 18.00, după care vor avea loc discuţii despre industria apei îmbuteliate şi efectele pe care aceasta o are asupra poluării şi a sănătăţii noastre, asupra schimbărilor climatice şi dependenţa noastră de petrol. Filmul are subtitrare în limba română, iar intrarea este liberă.

Activitatea face parte din proiectul DEŞEURILE – management mai bun prin implicare civică şi participare publică, finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi Trust for Civil Societz in Central & Eastern Europe, prin intermediul programului Atitudine şi Implicare, destinat organizaţiilor neguvernamentale de mediu.

 

tapped_web

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează