Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiecţie film documentar Tapped de Ziua mondială a apei / IASI

0

Ziua mondială a apei este sărbătorită la nivel global pe 22 martie în fiecare an şi reprezintă un prilej de a celebra apa proaspătă şi de a atrage atenţia asupra importanţei dezvoltării şi păstrării unui management sustenabil al resurselor de apă proaspătă, în condiţiile în care la nivel global aproximativ 780 de milioane de oameni nu au acces la apă curată.

Asociaţia Mai Bine lansează invitaţia de a participa la proiecţia filmului documentar Tapped, vineri, 22 martie, în incinta sălii „Benjamin Fondane” a Institutului Francez Iaşi. Filmul va fi proiectat începând cu ora 18.00, după care vor avea loc discuţii despre industria apei îmbuteliate şi efectele pe care aceasta o are asupra poluării şi a sănătăţii noastre, asupra schimbărilor climatice şi dependenţa noastră de petrol. Filmul are subtitrare în limba română, iar intrarea este liberă.

Activitatea face parte din proiectul DEŞEURILE – management mai bun prin implicare civică şi participare publică, finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi Trust for Civil Societz in Central & Eastern Europe, prin intermediul programului Atitudine şi Implicare, destinat organizaţiilor neguvernamentale de mediu.

 

tapped_web

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.