Proiect turistic finalizat la Gura Humorului / 12,6 milioane de euro

3

Complexul turistic şi sportiv din zona Ariniş, din Gura Humorului a fost finalizat! O bază de înot, şase terenuri de sport au fost inaugurate de curând, după ce în iarna acestui an a fost deschisă şi pârtia de schi. Investitţia este în valoare de aproximativ 12,6 milioane de euro.

Proiectul „Pârtie de schi, Orientare Turistică, Parc Lunca Moldovei, Agrement, Sport” (POPAS), realizat în Gura Humorului cu scopul de a pune în valoare zona de agrement ce cuprinde şi parcul dendrologic Ariniş din cadrul acestei staţiuni turistice, constă în amenajarea unui domeniu schiabil şi a unui domeniu de agrement în parcul „Lunca Moldovei”, din imediata apropiere a oraşului Gura Humorului.

via eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Proiect turistic finalizat la Gura Humorului / 12,6 milioane de euro -- Topsy.com

Comentează