Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiect educaţional „FLUTURI MIGRATORI”

0

Proiect educaţional „FLUTURI MIGRATORI”

mai – iunie 2017, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

În perioada mai – iunie 2017, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi derulează proiectul educaţional „Fluturi migratori”, activitate care îşi propune să prezinte participanţilor aspecte ştiinţifice legate de viaţa a diferite specii de fluturi migratori, care ajung şi la noi în ţară. În mod obişnuit, elevii învaţă la şcoală că doar  păsările sunt migratoare, însă puţini ştiu că primii care sosesc pe teritoriul ţării noastre, primăvara, sunt fluturii diurni şi nocturni, aprţinând mai multor specii. Aceştia străbat distanţe la fel de lungi ca şi păsările, venind în România din zone îndepărtate, precum Africa.

Proiectul se adresează elevilor din clasele I-IV şi va consta în ateliere de lucru în care va fi stimulată creativitatea micilor participanţi prin diferite activităţi interactive şi educative, pe specificul tematicii abordate. Pentru informaţii şi înscrieri cei interesaţi pot suna la secretariatul muzeului, 0236-411898.

fluturi

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Telefon: 0236-411898, e-mail: contact@cmsngl.ro

Web: www.cmsngl.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.