Programul Festivalului Filmului Francofon, Iasi 17-19 martie 2011

0

Moldova Mall, Sala Rosie, etajul 6

INTRAREA LIBERA

Festivalul Filmului Francofon a devenit una dintre intalnirile cinematografice anuale ce nu trebuie ratate de catre cinefilii care doresc sa descopere noutatile cinematografului francofon.

Evenimentul scoate in evidenta diversitatea genurilor si a culturilor cinematografice, reprezentand ocazia descoperirii unor opere introspective si emotionante. Pentru editia din acest an, in programul Festivalului se vor regasi nume mari ale celei de-a saptea arte, precum Xavier Dolan (Québec), Rachid Bouchareb (Algérie), Sylvain Chomet (France)…

PROGRAM

JOI, 17.03
17.45 : Deschidere
18.00 : „Iubiri imaginare” de Xavier DOLAN
20.00 : „In afara legii” de Rachid BOUCHAREB

VINERI, 18.03
17.00 : „Iluzionistul” de Sylvain CHOMET
19.00 : „Un om care striga” de Mahamat SALEH HAROUN

SAMBATA, 19.03
16.00 : „Important e sa ramai in viata” de Roshane SAIDNATTAR
18.00 : „Ultimul hatis” de Rabah AMEUR-ZAÏMECHE
20.00 : „Birourile lui Dumnezeu” de Claire SIMON

Sinopsisurile filmelor pot fi consultate pe site-ul CCF : www.ccfiasi.ro

______________

Festival du Film Francophone (9ème édition)
17-19 mars
Moldova Mall, Salle Rouge, 6ème étage

ENTREE LIBRE

Le Festival du Film Francophone est devenu le rendez-vous annuel à ne pas manquer par les cinéphiles souhaitant découvrir les nouveautés du cinéma francophone.

Le Festival met en avant la diversité des genres et des cultures cinématographiques et est l’occasion de découvrir des œuvres pleines de réflexion et d’émotions. Pour cette édition 2011, des grands noms du 7ème art seront à l’affiche, comme Xavier Dolan (Québec), Rachid Bouchareb (Algérie), Sylvain Chomet (France)…

PROGRAMME

JEUDI, 17.03
17h45 : Ouverture
18h00 : « Les Amours imaginaires » de Xavier DOLAN
20h00 : « Hors-la-loi » de Rachid BOUCHAREB

VENDREDI, 18.03
17h00 : « L’illusionniste » de Sylvain CHOMET
19h00 : « Un homme qui crie » de Mahamat SALEH HAROUN

SAMEDI, 19.03
16h00 : « L’important c’est de rester vivant » de Roshane SAIDNATTAR
18h00 : « Dernier maquis » de Rabah AMEUR-ZAÏMECHE
20h00 : « Les bureaux de Dieu » de Claire SIMON

Les synopsis des films peuvent être consultés sur le site Internet du CCF : www.ccfiasi.ro


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează