Programul Festivalului de Film de Scurtmetraj FILMSTUD / Iasi 5-7 noiembrie 2010

0

Festivalul Naţional de Film de Scurtmetraj FILMSTUD

Ediţia a III-a, 5-7 noiembrie 2010
Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi

Eveniment anual, competitiv, nespecializat, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi prin intermediul Clubului de Arte Vizuale “ConceptArt” (coord.: Dan Moisii) şi cu ajutorul MECTS.

Scopul principal: susţinerea/promovarea tinerilor pasionaţi de film, indiferent dacă studiază sau nu arta cinematografică [acest festival nu a perceput taxă de înscriere!]şi încurajarea consumului de scurtmetraj de calitate în rândul studenţilor prin prezentarea unor filme de gen premiate la alte festivaluri nationale şi internaţionale.

Două secţiuni: competiţie scurtmetraj ( minim 2 min. , maxim 15 min.) şi competiţie spot publicitar ( maxim 30 sec.; noutate a ediţiei din acest an).

Juriu compus dintr-un specialist în domeniul vizual (Vasile Arhire – directorul Studioului Teritorial Iaşi al Televiziunii Române), un scenarist (Florin Lăzărescu – scriitor ieşean) şi un reprezentant de la MediaPro (Eros Nicolau – director de imagine). Se vor acorda câte trei premii la fiecare din cele două secţiuni competiţionale.

Intrarea este liberă pentru studenţi (pe bază de carnet sau legitimaţie de cămin), respectiv 5 lei biletul pentru restul iubitorilor de film.

Program

vineri, 5 noiembrie

ora: 20.00
Deschiderea Festivalului
ora: 20.30
Calup de spoturi publicitare (2h)

sâmbătă, 6 noiembrie

ora: 14.00
Calup de filme româneşti de scurtmetraj (2h)

duminică, 7 noiembrie

ora 19.00
Concursul propriu-zis
Ora 21.30
Jurizarea filmelor
Ora 23.30
Prezentarea şi premierea
filmelor câştigătoare.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează