Programul Festivalului de Film de Scurtmetraj FILMSTUD / Iasi 5-7 noiembrie 2010

0

Festivalul Naţional de Film de Scurtmetraj FILMSTUD

Ediţia a III-a, 5-7 noiembrie 2010
Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi

Eveniment anual, competitiv, nespecializat, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi prin intermediul Clubului de Arte Vizuale “ConceptArt” (coord.: Dan Moisii) şi cu ajutorul MECTS.

Scopul principal: susţinerea/promovarea tinerilor pasionaţi de film, indiferent dacă studiază sau nu arta cinematografică [acest festival nu a perceput taxă de înscriere!]şi încurajarea consumului de scurtmetraj de calitate în rândul studenţilor prin prezentarea unor filme de gen premiate la alte festivaluri nationale şi internaţionale.

Două secţiuni: competiţie scurtmetraj ( minim 2 min. , maxim 15 min.) şi competiţie spot publicitar ( maxim 30 sec.; noutate a ediţiei din acest an).

Juriu compus dintr-un specialist în domeniul vizual (Vasile Arhire – directorul Studioului Teritorial Iaşi al Televiziunii Române), un scenarist (Florin Lăzărescu – scriitor ieşean) şi un reprezentant de la MediaPro (Eros Nicolau – director de imagine). Se vor acorda câte trei premii la fiecare din cele două secţiuni competiţionale.

Intrarea este liberă pentru studenţi (pe bază de carnet sau legitimaţie de cămin), respectiv 5 lei biletul pentru restul iubitorilor de film.

Program

vineri, 5 noiembrie

ora: 20.00
Deschiderea Festivalului
ora: 20.30
Calup de spoturi publicitare (2h)

sâmbătă, 6 noiembrie

ora: 14.00
Calup de filme româneşti de scurtmetraj (2h)

duminică, 7 noiembrie

ora 19.00
Concursul propriu-zis
Ora 21.30
Jurizarea filmelor
Ora 23.30
Prezentarea şi premierea
filmelor câştigătoare.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează