Primul oraş din ţară cu transport public cu autobuze exclusiv electrice?

0

Primăria Suceava va achiziţiona două autoturisme electrice, în baza unui proiect-pilot ce are în vedere scăderea poluării urbane, anunță administrație.ro

Autoritățile speră ca Suceava, prin implementarea acestui proiect, să devină primul oraş din ţară cu transport public cu autobuze exclusiv electrice.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează