Primăvara cărţilor la Iaşi

0

Grupul Editorial Corint vine la Iasi, capitala culturală a Moldovei, în cadrul Târgului de Carte, Artă şi Muzică LIBREX.

In perioada 12 – 16 martie a.c. Grupul Editorial Corint va fi prezent la Iasi, în cadrul celei de XXII ediţii a Târgului de Carte, Artă şi Muzică LIBREX, un eveniment cultural deosebit de important pentru iubitorii de frumos, de artă, de carte de pe meleagurile ieşene. Evenimentul se va desfăşura în incinta Palas Mall din Iaşi, lângă Palatul Culturii.

Sub genericul Primăvara cărţilor la Iaşi, Librex va reuni şi în acest an expozanţi din domeniul editorial din întreaga ţară, precum şi din arii conexe acetuia: artă, muzică şi diverse industrii creative similare. Grupul Editorial Corint îşi aşteaptă iubitorii de carte în fiecare zi, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Acesta va fi prezent cu foarte multe noutăţi editoriale, de la literatură pentru copii la titluri pentru pasionaţii de istorie, de la beletristică la fantasy şi de la ficţiune la enciclopedii şi ghiduri de conversaţie.

poza Librex Iasi

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.