Prima sala de operatii hibrid din Romania, 1.5 milioane euro

0

Echipament unic în ţară la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi. Investiţie de peste 1,5 milioane euro în prima sală de operaţii hibrid din România la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi.

iasi„Începând de astăzi, municipiul Iaşi deţine un echipament modern, unic în ţară, care va duce atât la salvarea vieţii multor pacienţi cu afecţiuni cardiologice, cât şi la instruirea studenţilor care vor opta pentru această specialitate. Astfel, oraşul se racordează circuitului de valori internaţionale din domeniu”, a declarat rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Gr.T.Popa” din Iaşi, relatează realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează