Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima bicicleta de Craciun

0

Iti aduci aminte de prima ta bicicleta? Dar de nerabdarea cu care asteptai, copil fiind, ziua de Craciun sa iti vezi cadourile?

Sunt copii care nu pot nici macar sa viseze…nici la bicicleta, nici la cadouri Craciun. Hai ca impreuna sa aducem zambete pe chipurile cator mai multi copii fara posibilitati, dar inteligenti si buni la invatatura din comuna Dagata, judetul Iasi.

E posibil sa aveti cate o bicicleta mai veche pe undeva … sau poate una care s-a stricat, au trecut anii si nu ati mai apucat sa o reparati ? Daca nu va mai este de folos voua putem noi sa ii gasim o intrebuintare nobila si practica. Nu doar ca vom face o bucurie unor copii care nu isi permit luxul de a spera la o bicicleta, dar in acelasi timp ii vom ajuta sa isi continue studiile avand in vedere ca sunt nevoiti sa parcurga intre 8 si 10 km zilnic pentru a ajunge la scoala.

Campania umanitara Prima bicicleta…de Craciun se va desfasura in perioada 12 noiembrie-15 decembrie 2013, beneficiarii acestei prime editii fiind copiii din comuna Dagata. Vineri, 20 decembrie 2013 cu ajutorul vostru vom prelua misiunea lui Mos Craciun, aceea de a bucura copiii si de a le oferi cadouri. Sunteti bineveniti sa va alaturati!

Donatii in bani puteti folosi contul: RO45INGB0000999903299265  – pe numele Ioana Popa PFA

 

Pentru donatii de biciclete:

Ioana Popa – byioanapopa@gmail.com 0742.220.061
Cristian Amariutei – cristian.amariutei@gmail.com 0742.559.030.

Adriana Stoian – 0720.192.292 – Bucuresti

 

Pentru mai multe detalii puteti accesa probikeaddiction.ro sau evenimentul Facebook aici: www.facebook.com.

936024_718899654788296_893133863_n

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.