Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prezențe norvegiene la Iași 

0

Classix Festival organizează marți, 18 februarie 2020, ora 11:00, la Palatul Roznovanu (Iași, Bvd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 11), evenimentul „Turismul Nordic”, o întâlnire a oamenilor de afaceri din industria ospitalieră.

Classix in Focus: Nordic Tourism reunește reprezentanți ai unor instituții și companii din Norvegia – Ambasada Regatului Norvegiei în România, Camera de Comerț Norvegiano-Română – NOROCC, Academia Norvegiană de Muzică, VisitRomania.no, și România –  Primăria Municipiului Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași, Iași.travel, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Evenimentul este moderat de Dan Zaharia, fondator Fab Lab Iași.

Evenimentul are ca scop consolidarea relațiilor bilaterale dintre România și Norvegia din perspectiva culturii și a turismului, în general.

Classix este un festival de muzică clasică aflat la prima ediție, care se va desfășura în perioada 16 – 22 februarie 2020. Manifestarea aduce la Iași peste 20 de artiști internaționali în 7 concerte, 3 dialoguri educaționale dedicate industriilor creative și 2 panel-uri de antreprenoriat. Biletele la concertele festivalului sunt puse în vânzare online.

Classix in Focus reprezintă o secțiune a festivalului prin care organizatorii își propun atingerea unor teme care pun muzica clasică într-o perspectivă interdisciplinară. Departe de a aparține elitelor, viziunea și totodată speranța că muzica inspiră, unește și modelează o comunitate, contribuind semnificativ la viața culturală a unui oraș.

Mai multe detalii:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.