PREMII pentru şcolile și elevii din Iași

1

Grupul Editorial Corint vine la Iasi!

PREMII pentru şcolile și elevii din Iași care s-au înscris în proiectul educaţional interdisciplinar „Paşaport pentru cultură”

Grupul Editorial Corint vine la Iasi, capitala culturală a Moldovei! Intr-o atmosferă de iarnă feerică, duminică, 15 decembrie 2013, între orele 16.00 – 19.00, la Iulius Mall Iaşi, Asociaţia Corint Pro Lectura va premia atât şcolile, cât si elevii din unităţile de învatamânt ieşene, care s-au înscris în proiectul educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură.

Vorbim despre un proiect educational care promovează lectura în rândurile elevilor din ciclurile de învăţământ primar şi gimnazial  şi care îşi propune să ajungă în toate unitatile de învăţământ din ţară. Vor fi prezente şcoli din Iaşi precum Şcoala gimnazială internaţională Spectrum, Şcoala B.P.Haşdeu, dar şi şcoli din localităţile limitrofe Iaşiului, precum Scoala Iacob Negruzzi din Trifeşti, scolile gimnaziale din Valea Seacă sau Mirceşti. În cadrul programului Grupul editorial Corint va dona cărţi către centrele de copii din Iaşi. Nu vor lipsi nici concursurile cu premii în cărţi. Şi pentru că vorbim de un eveniment cultural, elevii de la şcolile din Iaşi, precum şi elevii care activează în cadrul Palatului Copiilor din Iaşi ne-au pregătit momente artistice cu totul speciale.
Această amplă acţiune culturală se desfăşoară în cadrul programului educaţional naţional Paşaport pentru cultură, realizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi având ca obiectiv principal promovarea lecturii în rândul elevilor din ciclurile de învăţământ primar si gimnazial.

 

poze evenim 2

     Revenim la Iaşi cu mare bucurie. Este o onoare pentru Grupul Editorial Corint să fie prezent în acest week-end în capitala culturală a Moldovei, dar şi pentru a promova lectura în rândul elevilor prin intermediul proiectului educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură. spune Sorin Lucaci, Marketing Manager al editurii Corint Educational.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.