PREMII pentru şcolile și elevii din Iași

1

Grupul Editorial Corint vine la Iasi!

PREMII pentru şcolile și elevii din Iași care s-au înscris în proiectul educaţional interdisciplinar „Paşaport pentru cultură”

Grupul Editorial Corint vine la Iasi, capitala culturală a Moldovei! Intr-o atmosferă de iarnă feerică, duminică, 15 decembrie 2013, între orele 16.00 – 19.00, la Iulius Mall Iaşi, Asociaţia Corint Pro Lectura va premia atât şcolile, cât si elevii din unităţile de învatamânt ieşene, care s-au înscris în proiectul educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură.

Vorbim despre un proiect educational care promovează lectura în rândurile elevilor din ciclurile de învăţământ primar şi gimnazial  şi care îşi propune să ajungă în toate unitatile de învăţământ din ţară. Vor fi prezente şcoli din Iaşi precum Şcoala gimnazială internaţională Spectrum, Şcoala B.P.Haşdeu, dar şi şcoli din localităţile limitrofe Iaşiului, precum Scoala Iacob Negruzzi din Trifeşti, scolile gimnaziale din Valea Seacă sau Mirceşti. În cadrul programului Grupul editorial Corint va dona cărţi către centrele de copii din Iaşi. Nu vor lipsi nici concursurile cu premii în cărţi. Şi pentru că vorbim de un eveniment cultural, elevii de la şcolile din Iaşi, precum şi elevii care activează în cadrul Palatului Copiilor din Iaşi ne-au pregătit momente artistice cu totul speciale.
Această amplă acţiune culturală se desfăşoară în cadrul programului educaţional naţional Paşaport pentru cultură, realizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi având ca obiectiv principal promovarea lecturii în rândul elevilor din ciclurile de învăţământ primar si gimnazial.

 

poze evenim 2

     Revenim la Iaşi cu mare bucurie. Este o onoare pentru Grupul Editorial Corint să fie prezent în acest week-end în capitala culturală a Moldovei, dar şi pentru a promova lectura în rândul elevilor prin intermediul proiectului educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură. spune Sorin Lucaci, Marketing Manager al editurii Corint Educational.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Dascăli.ro | PREMII pentru şcolile și elevii din Iași

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.