Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premiera la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati: „Amor in farmacie” / 10 noiembrie 2014

0

Luni 10 noiembrie 2014 , ora 19,00 , se joaca in premiera la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati, spectacolul „Amor in farmacie „.

Regia: Dan Tudor , in interpretarea de exceptie a actorilor : Anca Turcasiu , Andrei Duban , Liliana Pana, Dragos Ionescu si Dan Tudor.

Publicul este invitat la un spectacol de mare rafinament, o comedie-farsa , de clasicul francez Eugene Labiche , abil maestru al qui-pro-quo-urilor si rasturnarilor de situatii comice , totodata un acid critic al moravurilor .

Un farmacist de provincie terorizat de o sotie apriga si geloasa , in cirdasie cu colocatarul sau , domnul doctor  X, cu nevasta tanara si atragatoare , cu o miraculoasa miere purgativ ( ….).

Sosirea intempestiva din Canada a fostului pretendent la mana sotiei doctorului , indepartat prin delatiuni de catre actualul sot, produce o sarabanda de incurcaturi , de situatii comice neprevazute , pe care publicul le descopera si le savureaza cu placere ….

Biletele s-au pus deja in vanzare la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor din Galati.

Pret bilet : 50 lei , grupuri organizate – 35 lei , elevi, studenti , pensionari – 25 lei .

Rezervari si informatii la telefon 0742901758. 

Nu puteti rata aceasta comedie de succes, devenita piesa anului in Germania !

Afis amor in farmacie.cdr

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.