PR Tea de Iași – Ediția a XIV -a

0

Asociaţia Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, PRIME Iaşi, organizează pe data de 4 decembrie, în Librăria Cărtureşti, Palas Mall Iaşi, începând cu ora 16:00, proiectul PR Tea de Iaşi, ediţia a XIV – a.     

Invitatul, Adrian Chereji – Directorul de marketing și comunicare al festivalului UNTOLD, va aduce în prim plan studenţilor secretele din spatele organizării evenimentului.

Mixul de marketing și comunicare al festivalului UNTOLD este tema acestei ediţii, pe baza căreia speaker-ul va discuta despre modalitățile de promovare folosite în etapa pregătitoare a festivalului UNTOLD și despre campania PAY WITH BLOOD și reușitele sale.
Pentru a participa la cea de-a XIV– a ediţie a PR Tea de Iaşi, studenţii se pot înscrie prin completarea unui formular, care poate fi accesat prin intermediul link-ului: https://docs.google.com/forms/d/1ztNjlmE3t0yUEEUFCNbYPq19gix91wm9FCuqdyUQPeY/viewform. Pe baza acestui formular, cele mai bune răspunsuri la întrebări, vor fi selectate şi ierarhizate în limita celor 40 de locuri disponibile. Studenţii se pot înscrie în perioada 24 noiembrie – 27 noiembrie.
afis
PR Tea de Iaşi reprezintă o întâlnire informală între studenţi şi specialiştii din mediul business, ce urmăreşte să creeze o legatură între aceştia, cu scopul de a facilita procesul de învăţare. Ambientul din cadrul PR Tea va oferi participanţilor posibilitatea de a câştiga cunoştinţe direct de la sursă.  

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează