Plantare in Tara lui Andrei la Moinesti / 13 noiembrie 2010

0

Tara lui Andrei te cheama la plantare! Pe data de 13 noiembrie 2010, la Moinesti in judetul Bacau are loc ce-a de a doua  Plantare din Tara lui Andrei.

In aceasta toamna, ne intrecem pentru titlul de Campioni ai plantarii. Impartiti in 2 echipe: Moinesti Nord si Moinesti Sud, ne testam iscusinta si rapiditatea in plantarea de copaci.

Alege-ti echipa (Nord sau Sud) si inscrie-te pe site pana la 11 noiembrie.
Nu uita! Tu vii cu voia buna si cheful de munca, iar noi aducem echipamentul oficial al plantarii: vesta, sapca, fular, lopeti si arbusti (salcami).

Pentru mai multe detalii despre eveniment (program, locul plantarii, etc) click aici.

Ne vedem la Moinesti!

Echipa Tara lui Andrei

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează