Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pinepipe a fost desemnat cea mai inovativa solutie de digitalizare din Romania la categoria Business & Commerce in cadrul World Summit Awards 

0

Pinepipe, tool-ul menit sa creasca productivitatea freelancerilor si a afacerilor mici, lansat pe piata din Romania in 2020, a fost desemnat cea mai buna si inovativa solutie de digitalizare din Romania la categoria Business & Commerce in cadrul World Summit Awards. 

Pinepipe este o platforma de management a afacerii gandita special pentru nevoile freelancerilor si ale afacerilor mici, ce integreaza toate functionalitatile administrative necesare, de la ofertarea potentialilor clienti si managementul proiectelor, pana la facturare si incasari. 

Aceasta este dezvoltata de Bogdan Nacu si Marius Chitaru, doi antreprenori din Iasi. “Atunci cand am inceput sa lucram la acest proiect am pornit cu gandul la o solutie care sa vina cu adevarat in ajutorul oamenilor pentru ca in experienta noastra profesionala anterioara ne-am lovit de tool-uri de management incarcate, greu de folosit, si stim bine ce inseamna sa petreci mult timp pentru a le intelege.” a spus Bogdan Nacu, Co-fondator Pinepipe. “Ne-am dorit sa construim o solutie simpla, intuitiva, care sa automatizeze rapid procesele si sa ajute utilizatorul sa-si organizeze eficient munca.” a completat Marius Chitaru, Co-fondator Pinepipe.

World Summit Awards este un sistem unic de premiere ce selecteaza si promoveaza solutii de digitalizare locala care imbunatatesc calitatea vietii in societate. WSA reuneste, in cadrul diverselor evenimente si activitati internationale, o retea globala de start-up-uri, antreprenori sociali, mentori, jurati, experti, lideri guvernamentali, reprezentanti ai mediului academic si ai societatii civile, cu scopul de a evidentia exemple de varf care utilizeaza tehnologia si inovatia pentru a impacta societatea in mod pozitiv. “Vestea primita de la cei de la WSA Expert Romania a reprezentat inca o confirmare ca suntem pe drumul cel bun. Le multumim utilizatorilor Pinepipe ca ne sunt alaturi, pas cu pas, in dezvoltarea acestui tool, ca ne impartasesc nevoile lor si ne sustin cu feedback activ. Apreciem foarte mult ca ne sunt alaturi in acest fel.” spune Bogdan.

Calatoria lui Bogdan si Marius, cu Pinepipe, la WSA prevede o ultima etapa de selectie. Daca tool-ul se va numara printre cele 40 de solutii castigatoare, cei doi dezvoltatori vor participa intre 22-27 martie 2021 la WSA Global Congress pentru a prezenta proiectul in fata publicului. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.