Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Piatra Neamț: conferință de presă și dezbatere în cadrul Colocviilor „Oamenii Timpului” – „Inițiative pentru sprijinirea antreprenoriatului”

0

Evenimente OT la Piatra Neamț: conferință de presă și dezbatere în cadrul Colocviilor „Oamenii Timpului” – „Inițiative pentru sprijinirea antreprenoriatului”

Vineri, 7 octombrie, de la ora 11.00, în Sala „Mihail Sadoveanu” a Consiliului Județean Neamț din Piatra Neamț vor avea loc conferința de presă a Campaniei „Oamenii Timpului” și dezbaterea „Inițiative pentru sprijinirea antreprenoriatului”, organizată alături de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est în cadrul Colocviilor „Oamenii Timpului”.

„Dezbaterea se va axa pe inițiativele sectorului public, ale mediului de afaceri și ale sectorului nonguvernamental din județul Neamț și nevoia de colaborare între aceste organizații pentru a crea condiții mai bune de creștere economică și pentru a construi o cultură antreprenorială dinamică, menită să îmbunătățească standardul de viață al tuturor celor care locuiesc sau muncesc în acest județ. Dorim să evidențiem aceste aspecte în mod direct, prin prezentarea și dezbaterea unor proiecte destinate sprijinirii comunității locale”, a declarat Vasile Asandei, directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Printre invitații care au confirmat prezența se numără Ionel Arsene, președinte al Consiliului Județean Neamț, și Dragoș Chitic, primar al Municipiului Piatra Neamț, ambii reprezentanți ai instituțiilor partenere ale Campaniei.

Organizatorii contează pe prezența în cadrul dezbaterii a președintelui Camerei de Comerț și Industrie Neamț, Mihai Apopii, precum și a unor antreprenori recunoscuți la nivelul județului.

La conferința de presă organizată la Piatra Neamț va fi prezent Florin Iancu, manager al Campaniei „Oamenii Timpului”.

Colocviile „Oamenii Timpului”, moderate și gândite special de către managerii regionali pentru comunitățile în care activează, au început pe 15 septembrie la Constanța, au continuat pe 20 septembrie la Craiova, 22 septembrie la Cluj-Napoca, 24 septembrie laSibiu. Pe 15 octombrie, Colocviile vor avea loc la Timișoara.Campania „Oamenii Timpului” este un proiect al Asociației Revistei Timpul și beneficiază în 2016 de o recunoaștere extraordinară din partea unora dintre instituțiile-emblemă ale României. ASR Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei Române, a acordat Înaltul Patronaj Galei „Oamenii Timpului”. De asemenea, Campania „Oamenii Timpului” RO+ beneficiază de patronajul Ministerului Culturii.

Producătorul Campaniei „Oamenii Timpului” este Editura Adenium.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.