Petrecere solidară la Iași @MaiBine

0

DĂRUIEȘTE de sărbători

Înainte de sărbători, Asociația Mai Bine vă așteaptă la un eveniment solidar sâmbătă, 15 decembrie. De la ora 17  la Clubul Creatorilor din Iași, valorificăm obiecte la prețuri modice, apoi, de la 21, dansăm pe ritmuri alese cu Enka și Les Animaux.

Asociația Mai Bine organizează un nou bazar cu lucruri pe care le valorificăm la sume modice. Prin acest bazar solidar ne propunem să prelungim durata de viață a produselor și, totodată, să sprijinim un grup de copii cu handicap mintal și/sau fizic de la un centru de recuperare din Iași. Dacă aveți pe acasă obiecte de prisos, le puteți aducela Clubul Creatorilor sâmbătă, între orele 16 și 17. Noi le împăturim, aranjăm micul butic și după ora 17, până seara la 20, împărțim obiecte la prețuri modeste. De la ora 21, Enka și Les Animaux ne cântă și încântă, la același Club al Creatorilor. Prețul biletului este de 10 lei, iar fondurile strânse vor fi donate centrului pentru copii cu handicap.

Parteneri în organizarea acestui eveniment ne sunt Cafeneaua Acaju și Clubul Creatorilor. Activitatea face parte din proiectul Cultură Civică Contemporană, desfășurat în perioada iunie-decembrie 2012, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează