Petrecere solidară la Iași @MaiBine

0

DĂRUIEȘTE de sărbători

Înainte de sărbători, Asociația Mai Bine vă așteaptă la un eveniment solidar sâmbătă, 15 decembrie. De la ora 17  la Clubul Creatorilor din Iași, valorificăm obiecte la prețuri modice, apoi, de la 21, dansăm pe ritmuri alese cu Enka și Les Animaux.

Asociația Mai Bine organizează un nou bazar cu lucruri pe care le valorificăm la sume modice. Prin acest bazar solidar ne propunem să prelungim durata de viață a produselor și, totodată, să sprijinim un grup de copii cu handicap mintal și/sau fizic de la un centru de recuperare din Iași. Dacă aveți pe acasă obiecte de prisos, le puteți aducela Clubul Creatorilor sâmbătă, între orele 16 și 17. Noi le împăturim, aranjăm micul butic și după ora 17, până seara la 20, împărțim obiecte la prețuri modeste. De la ora 21, Enka și Les Animaux ne cântă și încântă, la același Club al Creatorilor. Prețul biletului este de 10 lei, iar fondurile strânse vor fi donate centrului pentru copii cu handicap.

Parteneri în organizarea acestui eveniment ne sunt Cafeneaua Acaju și Clubul Creatorilor. Activitatea face parte din proiectul Cultură Civică Contemporană, desfășurat în perioada iunie-decembrie 2012, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași. 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează