Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1.800 de studenţi au participat la competiţia de cros „Fuga la Ştafetă!” Galaţi

0

Luni 22 octombrie, competiția de cros interuniversitar „Fuga la Ștafetă!” la Galați, a gasit peste 1800 studenți prezenți la start. Pe Faleza Dunării, in zona Grădinii Botanice, s-au dat doua starturi. La ora 15:00 s-a dat startul fetelor, iar la 15:30 s-a dat startul baietilor. Cel mai bun timp scos la fete a fost de 10,01 min., iar la baieti de 9,52 min.Startul a fost dat de maratonista Alina Tecuta Gherasim si Adrian Socaciu, fondator Student Sport.

In cadrul conferinței de presă s-a dat startul oficial competitiei de Cros National Universitar „Fuga la Stafeta!” atat pe regiunea Moldovei cat si la nivel national. Au participat reprezentantii Student Sport, directorul executiv Directia de Sport si Tineret Galati, Ana Maria Vasiliu, rectorul Universitatii Dunarea de Jos Galati, domnul Iulian Barsan, prorectorul Universitatii, doamna Anca Gata si decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport, domnul Constantin Ploeșteanu. Acesta din urma a declarat: „Ne bucură faptul că această competiție are loc toamna, la început de an universtar. Sprijinim această promovare privind mișcarea studenților.”

Ana Maria Vasiliu de la DSJT Galați, a preluat cuvântul declarând: „Ne bucurăm să luăm parte la organizarea acestui Cros National Universitar. Sperăm ca acest eveniment să aibă impact în mediul studențesc.”

Paralel cu Crosul National Universitar „Fuga la Stafeta” a fost organizat un „Social Space”  pentru toți cei prezenți, un concert rock, spectacol de majorete, artisti locali si expresii artistice ale scolilor participante.

„Fuga la Ștafetă!”  – faza pe Moldova a fost organizată cu sprijinul Primăriei Galați, Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Galați, Universității „Dunărea de Jos” Galați și Facultății de Educație Fizică și Sport Galați.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.