Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru al doilea an la rând, Moldova Center se implică în educaţie, oferind 10 burse elevilor cu rezultate școlare deosebite

0

Dăm startul anului 2021 printr-un anunţ de implicare în comunitatea ieşeană. Fundaţia Comunitară Iaşi lansează un nou fond de burse, unul creat în colaborare cu Moldova Center.

Încă de anul trecut, Moldova Center s-a alăturat programului de burse al Fundaţiei Comunitare Iaşi. Pentru 2021, compania oferă 10 burse elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură, dar cu o situatie financiară precară.

Prin investiția în Educație, un domeniu strategic pentru dezvoltarea Iașului, Moldova Center contribuie la creșterea unei comunităţi dinamice şi moderne.

Cele 10 burse vin în întâmpinarea elevilor din şcoli şi licee din Iaşi, care au terminat anul şcolar cu media generală peste 9 şi provin din familii cu situaţia precară.

Mai multe detalii găseşti accesând linkurile:

https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-de-burse-moldova-center/

https://moldovacenter.ro/

Moldova Center reprezinta o clădire modernă, multifuncţională, cu spaţii de birouri şi de retail adaptate la cele mai înalte standarde. Conceptul de utilizare mixtă este dezvoltat în jurul eficienței spațiului de lucru cu specificații tehnice ridicate ce pun in prim plan bunăstarea chiriasilor, făcând astfel apel la întreaga gamă de ocupanți. Cu o suprafata totala inchiriabila de peste 16.500 mp si cu o rata de ocupare de 100%, Moldova Center ofera cele mai bune facilitate pentru dezvolatarea unor afaceri trainice, de succes.

Fundația Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim. Scopul Fundaţiei Comunitare Iaşi este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iaşului şi întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.