Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe data de 4 octombrie, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, PRIME Iași, lansează cea de-a XIII-a ediție a proiectului recrutări

0

Pe data de 3 octombrie, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, PRIME Iași, lansează cea de-a XIII-a ediție a proiectului recrutări. Acesta constă în recrutarea de noi membri, studenții vizați fiind cei de la Comunicare și Relații Publice, Jurnalism, Marketing sau cei interesați de aceste domenii.

PRIME Iași este o asociație care facilitează crearea unei relații între studenți, mediul academic și mediul business de profil, dar de unde distracția e nelipsită (studenția e studenție). Asociația noastră este una care se specializează în organizare de evenimente, PR și voie bună.

Procesul de recrutare este unul amplu și complex, structurat în mai multe etape: PRIMEtale Land, lansare, înscriere, două interviuri, un training și un workshop. În urma acestuia sunt selectați cei mai potriviți studenți pentru a se alătura asociației.

Lansarea ediției a XIII-a recrutări va consta într-o prezentare amplă a activității noastre, la care vor fi prezenți atât membri actuali, foști membri, cât și profesori care ne susțin. Joi, la ora 20:00, în amfiteatrul D3 al corpului D al universității, vei avea ocazia să afli mai multe despre experiența PRIME, despre ce fac acești omuleți albaștri, ce oameni întâlnesc, câte învață și cât de mult se distrează. Lansarea poate fi imboldul de care ai nevoie pentru a-ți începe studenția cu un „boost” de energie, evenimentul la care, dacă riști, poți avea parte de cel mai mare noroc.

Te așteptăm pe 3 octombrie, în D3, începând cu ora 20:00! Fii acolo și va fi noroc de tine!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.