Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 17 Octombrie 2014 experienţa TEDx revine in Bacău

0

Cea de-a doua ediție a TEDxBacau, propune o nouă temă, o nouă locație, o listă de speakeri excepționali și o oportunitate unică de a socializa cu oameni interesați de  dezvoltarea lor personală.

Un eveniment cu o atmosferă electrizantă, încărcată de energie, de idei şi emoții de  neuitat. Cel mai important eveniment al toamnei va avea loc vineri 17 Octombrie 2014, între  orele 17:00 și 21:00, pe scena sălii „Ateneu” a Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău.

Afis_speakers_TEDxBacau2014

Formatul de prezentare, structura programului, și în special calitatea participanților se  reunesc pentru o seară de neuitat, în care vă puteți lega prietenii, găsi noi parteneri de  afaceri, învața lucruri interesante sau creiona noi idei pentru viitor. Tema din acest an este The Strings of Life (Corzile vieții). Astfel, TEDxBacau va  reuni pe aceeaşi scenă 11 vorbitori care își vor împărtăși ideile, inițiativele și poveștile de succes, modalitățile prin care au trecut peste momentele de ezitare dar și peste greutățile pe care le-au întâmpinat în drumul lor spre succes.

Printre speakeri se numără Mihaela Tatu, Eduard Sandu și Marius Tudosiei. Lista  completă a speakerilor care vor urca pe scena TEDxBacau o puteți găsi aici: http://www.tedxbacau.com/invitati/

Biletele destinate vânzării pe site-ul TEDxBacau.com au fost deja epuizate. Mai puteți achizitiona bilete doar de la CASA DE BILETE A ATENEULUI DIN BACĂU!

Preț bilet:
20 RON (pentru primii 60 de elevi/studenți înscriși)
40 RON (early booking)
50 RON (în ziua evenimentului)

Partenerii TEDxBacau 2014
Asociația „Be Great”
Main partner: Softescu
Innovation partners: Selgros, SCC
Creative partners: Ness, Evolutiv

Media partners: Inima Bacăului, România Pozitivă, Bacău.Net
Official Car: Toyota prin Auto Best Center Bacău

Afis_principal_TEDxBacau2014

Despre TED

TED este o organizatie non-profit dedicată Ideilor ce Merită să fie Împărtășite (Ideas  Worth Spreading). A debutat în 1984 ca o conferință ce reunea oameni din trei domenii  diferite: Tehnology, Entertainment și Design. De atunci, importanța și diversitatea temelor a crescut continuu. Astăzi, TED reinventează accesul și diseminarea cunoștintelor, și facilitează schimbul de idei prin intermediul discursurilor. TED desfășoară conferințe live la care participă cei mai fascinanti lideri și gânditori ai  lumii. Inregistrările discursurilor de la aceste conferințe sunt disponibile online, fiind deja  vizualizate de mai mult de un miliard de oameni interesați de dezvoltarea lor  intelectuală. Printre vorbitorii acestor evenimente s-au numărat: Bill Clinton, Bill Gates,  Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Philippe Starck sau Bono.

Împărtăşeşte experienţa TED împreună cu TEDxBacau. Rezervă-ți seara zilei de 17  Octombrie pentru cel mai impresionant eveniment al toamnei. Tratament și hrană  pentru creier și suflet.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.