Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PATRIMONIU TEHNIC – MĂIESTRIE, CREATIVITATE, DIVERSITATE  

0

Muzeul de Istorie Paul Păltănea” Galați în parteneriat cu Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul Ştiinţei şi Tehnicii „Ştefan Procopiu” vă invită miercuri, 12 octombrie 2016, ora 1230 la vernisajul expoziției itinerante Patrimoniu tehnic – măiestrie, creativitate, diversitate. 

Expoziția oferă o imagine convingătoare a diversității patrimoniului Muzeului Ştiinţei şi Tehnicii Ştefan Procopiu” dezvăluind, în același timp, o şcoală a şcolilor, așa cum a fost caracterizată instituția menționată.
image description

image description

 
Vizitatorii vor putea admira exponate specifice patrimoniului tehnic din colecţiile de înregistrarea și redarea sunetului, orologerie, meteorologie, telefonie, radiocomunicaţii, aviaţie, fotografie și aparate foto, mineralogie, obiecte de uz casnic. De asemenea, mărturii muzeale cu privire la savanţii Petru Poni şi Ştefan Procopiu, precum şi o serie de publicaţii referitoare la domeniile semnalate anterior, completează tematica expoziţională. (Camelia Cristofor – muzeograf,Muzeul Ştiinţei şi Tehnicii Ştefan Procopiu”)
 
Evenimentul va avea loc la Muzeul „Casa Cuza Vodă” (str. Al. I. Cuza, nr. 80), secție a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.