Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Partie de schi noua in Bucovina!

0

La Gura Humorului a fost inaugurată o pârtie de schi nouă! Cu o lungime de peste 1400 de metrii, noua pârtie de Bucovina oferă turiştilor şi alte motive pentru a vizita acest frumos ţinut! Conform declaraţiilor autorităţilor locale pârtia poate să fie folosită zilnic de mai mult de 800 de schiori.

Romanian Times a scris despre evenimentul de deschidere a pârtiei! În continuare redăm o parte din articolul în limba engleză!

A 1.5-kilometre-long ski slope opened this week-end in Gura Humorului in Suceava county in the Bukovina region of northern Romania. Bukovina is one of the most-beautiful regions in Romania and attracts thousands of tourists annually, especially for it medieval, painted churches.

Now tourists have a new reason to visit Bukovina, as a new ski slope has been financed by EU funding. The ski slope is 1,478 meters long and has a 238 metre drop in altitude, with an average angle of 19.7 per cent. A total of 873 skiers can use it daily, local authorities said.
Informaţii în limba română sunt publicate şi pe site-ul Adevărul.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.