Partie de schi noua in Bucovina!

0

La Gura Humorului a fost inaugurată o pârtie de schi nouă! Cu o lungime de peste 1400 de metrii, noua pârtie de Bucovina oferă turiştilor şi alte motive pentru a vizita acest frumos ţinut! Conform declaraţiilor autorităţilor locale pârtia poate să fie folosită zilnic de mai mult de 800 de schiori.

Romanian Times a scris despre evenimentul de deschidere a pârtiei! În continuare redăm o parte din articolul în limba engleză!

A 1.5-kilometre-long ski slope opened this week-end in Gura Humorului in Suceava county in the Bukovina region of northern Romania. Bukovina is one of the most-beautiful regions in Romania and attracts thousands of tourists annually, especially for it medieval, painted churches.

Now tourists have a new reason to visit Bukovina, as a new ski slope has been financed by EU funding. The ski slope is 1,478 meters long and has a 238 metre drop in altitude, with an average angle of 19.7 per cent. A total of 873 skiers can use it daily, local authorities said.
Informaţii în limba română sunt publicate şi pe site-ul Adevărul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează