Parcurile din Roman intra in modernizare

0

Vesti bune pentru iubitorii de spatii verzi din Roman! Vor incepe in curand lucrarile de modernizare a 11 parcuri din oras! Proiectul este parte din cadrul unui proiect finantat cu bani de la Agentia de Mediu.

„Din costul total al lucrarilor, estimat la 400.000 de lei, 320.000 de lei reprezinta finantare nerambursabila din partea Administratiei de Mediu, iar 80.000 de lei reprezinta contributia financiara a bugetului local.La licitatia pentru stabilirea firmelor care se vor ocupa de realizarea acestui proiect a participat o societate din Bucuresti, precum si o asociere formata intre doua firme din Roman – Bogardens si Construct Partener – acestea fiind si cistigatoarele licitatiei.”

Mai multe informatii pe administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează