Paradă canină

0

Paradă canină la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

 

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi în colaborare cu Asociaţia Chinologică a Judeţului Galaţi organizează sâmbătă, 18 mai 2013, ora 10.00, o Paradă Canină, la care sunt invitaţi să participe toţi proprietarii de câini de rasă cu acte de origine (pedigree).

„Este o manifestare prin care ne dorim să promovăm crescătorii şi deţinătorii de câini de rasă din judeţul Galaţi. De asemenea, va fi un adevărat spectacol canin prin prezenţa diferitelor rase de câini şi, de aceea, invităm publicul larg să participe la acestă paradă,” ne-a declarat Florin Patriche, preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Galaţi.

      Cei care vor să participe la Parada Canină din 18 mai 2013 sunt rugaţi să sune la numărul de mobil 0742-159017 (Florin Patriche) pentru a se înscrie şi pentru a afla mai multe amănunte organizatorice.

parada canina 1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează