Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ORAȘE CURATE: BOTOȘANI, o nouă campanie ECOTIC de informare și colectare DEEE

0

„Orașe Curate”, o nouă campanie națională marca ECOTIC, dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate în mediul urban, ia startul pe 1 iunie 2016, la Botoșani. Campania va încuraja locuitorii orașului Botoșani să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare Urban Serv.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani și Urban Serv, lansează campania „Orașe Curate: Botoșani”, ce se va desfășura în perioada 1 iunie – 3 iulie 2016. Botoșănenii sunt informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Campanie Botosani

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Botoșani care va preda un deșeu de minim 10 kg cumulate la unul dintre punctele de colectare Urban Serv, va primi un premiu instant, în limita stocului disponibil.
Iată punctele de colectare Urban Serv și programul acestora:
• Piața Agroalimentară – str. Vârnav, nr. 22, parcare Piața Viilor, în fiecare zi de luni, între orele 9:00 – 16:00;
• Asociația nr. 36 – str. Aprodu Purice, spate magazin Util Gară, în zilele de marti și joi, între orele 9:00 – 16:00;
• Asociația nr. 63 – str. Independenței, vis-à-vis de Serconf, în zilele de miercuri, între orele 9:00 – 16:00 și vineri, între orele 9:00 – 13:30.

În cadrul acestei campanii se asigura preluarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. În acest sens vă rugăm să contactați dispeceratul Urban Serv la următoarele numere de telefon: 0231517007, 0747081027.

Campania din Botoșani este prima din programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Pentru mai multe detalii, www.ecotic.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.