Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad va avea program orar cu observații solare

0

Începând cu luna iulie 2020, vă invităm să vizitaţi Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad.

Odată cu inaugurarea telescopului refractor LUNT pentru observaţii solare, observatorul astronomic va fi deschis şi pe timp de zi.

Pentru început programul va fi în fiecare sâmbătă dimineaţa, între orele 10.00 – 12.00, la sediul instituţiei noastre, din str. Republicii nr. 235.

De asemenea, trebuie să amintim că programul de vizitare pe timp de noapte la observatorul astronomic, este în fiecare vineri seara. În luna iulie intervalul orar va fi: 21.00 – 23.00. Atât observaţiile solare, cât şi observaţiile astronomice nocturne, se vor desfăşura numai dacă condiţiile meteo sunt favorabile.

Preţul biletului: 3 lei de persoană.

Coordonator: Muzeograf, Ciprian Vîntdevară.

Sursa: Planetariul şi Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.