O şansă tuturor!

0
În judeţul Galaţi se întâmplă un proiect pentru preîntâmpinarea abandonului şcolar la copiii de etnie rromă. Stirile locale din Galaţi au preluat informaţiile de pe site-ul imparţial.ro

Preîntâmpinarea abandonului şcolar la copiii de etnie rromă – o prioritate pentru mai marii comunei Ghidigeni.

„A fost inaugurat Centrul Multifuncţional Socio-Educativ “O şansă tuturor“. Proiectul este finanţat de Banca Naţională şi Guvernul României, având o valoare de 125.000 de euro şi este destinat comunităţii de rromi din satul Tălpici.La începutul acestei săptămâni, la nivelul comunei Ghidigeni a avut loc inaugurarea Centrului multifuncţional socio-educativ “O şansă tuturor“. Proiectul integrat s-a derulat prin Fondul Român de Dezvoltare Socială (F.R.D.S) finanţat de către Bursa Mondială şi Guvernul României în cadrul proiectului de investiţii.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează