O nouă ediție Semimaraton Galați – s-a dat startul înscrierilor de proiecte

0

Semimaraton Galați 2020, ediția a șaptea, începe, în aceste zile, odată cu înscrierea proiectelor care vor deveni cauzele pentru care comunitatea se va mobiliza pe 24 mai. Prin semimaraton se strâng fonduri pentru diverse proiecte sociale, educative și caritabile, cu impact la nivelul orașului sau al județului.

Semimaratonul aduce la un loc companii, organizații și diverse grupuri care susțin inițiative umanitare care pot rezolva o problemă din comunitate sau pot face Galațiul un județ mai prietenos, iar reprezentanții și susținătorii acestor cauze aleargă pentru a strânge fondurile necesare implementării acestora.

Ai o idee care poate schimba fața orașului sau care se adresează unei probleme comunitare încă nerezolvată? Indiferent dacă te gândești la un proiect de revitalizare urbană, o acțiune culturală, educațională sau pur și simplu vrei să transformi Galațiul din casă în acasă, acum este momentul să-ti pui ideile în aplicare în cadrul celei de-a șaptea ediție a Semimaraton Galați.

Concret, adună-ți prietenii, colegii de serviciu, vecinii sau membrii ONG-ului din care faci parte, înscrie un proiect pe platforma www.semimaratongalati.ro iar apoi recrutează ambasadori care să-ți susțină cauza fie prin promovare, fie prin înscrierea la una din probele de la Semimaraton. Taxele de înscriere la oricare dintre cele șase probe merg către cauza ta!

În ediția din anul 2019 s-au strâns 60.065 de lei, cu ajutorul a 1325 de alergători, fonduri pentru 12 proiecte finanțate.

Fundaţia Comunitară Galaţi este o organizaţie neguvernamentală care mobilizează resurse şi le direcţionează spre nevoi identificate în comunitate. După ce a funcționat un an și jumătate ca Grup de Inițiativă, Fundația Comunitară Galați a căpătat personalitate juridică în octombrie 2015.

Fundația Comunitară Galați își propune să devină un motor al schimbării în regiunea de sud a Moldovei. Suntem în contact permanent cu ONG-urile locale şi cunoaştem beneficiarii şi proiectele acestora. Avem o reţea de donatori – persoane fizice şi companii din Galaţi – şi depunem în permanenţă eforturi să o extindem. Organizăm evenimente în cadrul cărora îi aducem pe toţi – ONG-uri şi donatori – la un loc, creând astfel punţi între nevoile comunităţii şi resursele necesare pentru a le satisface.

Mai multe detalii despre proiectele derulate de Fundația Comunitară Galați se găsesc pe siteul www.fundatiacomunitaragalati.ro și pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraGalati/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.