Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O noua ediție Codecamp Iași va avea loc pe 6 aprilie

0

Sâmbătă, 6 aprilie 2019, la Hotel Internațional va avea loc o nouă ediție Codecamp Iași.

La conferință sunt așteptați 1500 de participanți, care pot alege pe parcursul zilei din peste 70 de sesiuni susținute de speakeri internaționali și români.

Ediția din această primăvara este organizată pe 11 trackuri in paralel, pe teme precum Artificial Intelligence, Robotic Process Automation, Internet of Things, Software Engineering – agenda completă poate fi văzută pe site-ul conferinței.

Startul zilei va fi dat de Roy Osherove și Tariq King, care vor susține 2 keynote speeches: Experts & Leaders, respectiv Rise of the Machines: Can Artificial Intelligence Terminate Manual Testing?

Pe parcursul zilei participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni precum Applying Artificial Intelligence to Enterprise Architecture, cu Patrice Kerremans, Re-building legacy products as part of an open source community, cu Andrew Smeall, A Monolith can kill your business, cu Daniel Alheiros, From Startup to World-Class Leader: Evolutionary Architecture and Way of Working, cu Ciprian Diaconașu și alte peste 60 sesiuni.

Participarea este gratuită, iar înregistrarea se face pe site.

Codecamp este una dintre cele mai mari comunități IT din România și Republica Moldova, ce organizează din 2008 conferințele cu același nume și, din 2018, în colaborare cu Strongbytes, conferința NDR – The Artificial Intelligence Conference.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.