Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAȘI: O aventură caleidoscopică la Cros pentru școli 2020

0

În perioada 8 ianuarie – 29 februarie, îți poți înscrie proiectul la Cros pentru școli 2020. Dacă ai o idee despre cum poți aduce schimbări în comunitatea ta privind educația, mediul, sănătatea sau inovația, intră pe pagina: http://crospentruscoli.ro/2020/inscriere-proiect/, iar în ediția 2020 a Crosului pentru școli o poți transforma în realitate.

Ce este Cros pentru școli

Este cel mai mare eveniment de fundraising prin alergare, atât pentru școlile din județ, cât și pentru comunitate. Creează contextul potrivit inițiativei, schimbării și îmbunătățirii orașului nostru. În cele 5 ediții, ieșenii au reușit să strângă, în contextul Cros pentru școli, 625.171 lei prin fundraising, pentru cele 114 de proiecte ce le-au stârnit pasiune și empatie. Astfel 4.186 de alergători au participat la îmbunătățirea mediului școlar, implicit la un Iași în care inițiativa crește.

De 5 ani, caleidoscopul din Cros pentru şcoli creează noi realităţi. Comunităţi, şcoli, grădiniţe, ONG-uri, companii, instituţii, alergători, proiecte, susţinători, galerii, voluntari, arbitri, antrenori, ambasadori, donatori se adună împreună şi creează un univers comun. Fiecare dintre ei sunt, prin rotaţie, participanţi, donatori, fundraiseri şi beneficiari ai lumii nou create de către mecanismul Crosului.

Pentru ediţia cu numărul 6 am bifat în calendar ziua de sâmbătă, 23 Mai 2020, zi în care ne dorim să fie una dintre acele imagini ale caleidoscopului pe care îţi doreşti să o păstrezi mereu.

Aventură caleidoscopică abia începe! Fii parte din mişcarea de bine a comunităţii din Iaşi.

Află mai multe despre Cros pentru școli și înscrie-ți proiectul online, accesând linkul:

http://crospentruscoli.ro/2020/inscriere-proiect/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.