Noi locuri de munca in IT si in industria auto

2

Veşti bune pentru piaţa locurilor de muncă! Multinaţionalele anunţă crearea de noi locuri de muncă. Microsoft, Amazon, Oracle, Ford sau Dacia sunt doar o parte din companiile care anunţă angajări.

Mesajele pozitive în acest sens sunt susţinute şi de articolul publicat de ziarul Gandul. „Marele avantaj al investiţiilor de tipul celor din industria auto este că ele necesită o forţă de muncă suplimentară prin dezvoltarea pe orizontală. Ford a anunţat recent că începând de anul viitor va începe angajările. Forţa de muncă de la uzina Craiova ar urma să crească de la 3.500 de angajaţi în prezent la circa 7.000 în următorii ani, după cum a anunţat John Fleming, preşedintele Ford Motor Company. Angajări masive se fac însă şi în jurul platformei industriale Ford.”

Este adevărat că nu sunt veşti prea bune din sfera companiilor care produc pentru piaţa locală…

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează