Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noaptea Muzeelor la Hubrica @ IASI

0

Sâmbătă, 20 mai 2017, cu ocazia Nopții Europene a Muzeelor, comunitatea creativă de la Hubrica deschide porțile și întâmpină vizitatorii cu o expoziție specială.

Noaptea Muzeelor la Hubrica

Cei care vor trece pragul Hubrica vor admira posterele creative ale propagandei socialiste, de educație în protecția muncii, despre care organizatorii spun că sunt „o adevărată inspirație pentru copywriteri”. Expoziția este completată cu fragmente din istoria fostei fabrici Moldomobila, ilustrată prin fotografii, filme și diapozitive din recuzita fabricii. Expoziția a fost documentată și panotată de către membrii Hubrica, în colaborare cu studenți de la arhitectură și design.

Hubrica este un spațiu comun de lucru pentru artiști, arhitecți, cercetători ITC, designers, makers, cu sediul în atelierele de proiectare ale fostei fabrici de mobilă Moldomobila, pe care le-a revitalizat printr-un design modern. Activitatea hub-ului care este deschis și destinat comunității poate fi urmărită pe pagina de Facebook Hubrica.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.