Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noaptea faptelor bune @ Galati: 40 de voluntari profesioniști au dăruit timp, energie și expertiză

0

8 ore peste program pentru o cauză bună

40 de voluntari profesioniști au dăruit timp, energie și expertiză
7 proiecte finalizate cu succes
O noapte albă dedicată faptelor bune

unnamed

A doua ediție a evenimentului „8 ore peste program pentru o cauză bună”, organizat vineri, 31 martie, de Fundația Comunitară Galați, a fost noaptea în care peste 30 de voluntari specialiști în diverse domenii s-au adunat într-un hei-rup colectiv pentru a susține proiecte din comunitate.

Timp de peste 8 ore, gălățeni profesioniști în diverse domenii au dăruit timp, minte, energie și nu în ultimul rând suflet pentru a schimba în bine comunitatea.

Anul acesta au fost 7 proiecte înscrise venite din partea Fundației „Cuvântul Întrupat”, Asociației Părinților Copiilor Slab Văzători și Nevăzători, grupului de inițiativă SPRINT, Asociației de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism, Fundația „Inimă de Copil”, Asociației Persoanelor cu Handicap Sporting Club Galați, grupului de inițiativă pentru dezvoltarea personală a copiilor, reprezentat de psiholog Sanda Docan.

„8 ore peste program pentru o cauză bună a fost evenimentul pe care l-am așteptat cu mare drag pentru că îmi place să ajut și pentru că participanții sunt înainte de a fi specialiști… oameni. Mă bucur că am fost alocat unui proiect în care m-am implicat cu mare drag. Deși evenimentul se desfășoară după orele de program, nu am simțit oboseala pentru că atunci când vrei să ajuți energia vine din interior.” Constantin Nistor, voluntar profesionist

Spre zorii dimineții fiecare participant a avut finalizat proiectul pentru care dorea sprijin: reorganizare site de prezentare, organizare strategie de strângere de fonduri sau de marketing, campania de conștientizare și de sensibilizare, campania de social media, identitatea vizuală dorită, manualul de identitate, implementarea unui magazin online, respectiv construirea unui site de prezentare și a unei strategii de comunicare.

„8 ore peste program pentru o cauză bună a fost o experiență extraordinară! Noaptea în care visele se împlinesc datorită voluntarilor profesioniști, oameni de excepție dedicați și implicați în tot ceea ce fac și dăruiesc. Mulțumesc organizatorilor și echipei care ne-a fost alături.” Sanda Docan, psiholog

Ediția de anul acesta s-a bucurat de atenția unor sponsori din comunitate care s-au alăturat cauzei din noaptea de vineri și au sprijinit evenimentul cum au știut mai bine.
Dincolo de munca intensă, evenimentul a adus împreună gălățenii pentru a transforma comunitatea, implicând resursele și potențialul uman local.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.