Noaptea Albă a Filmului Românesc, 14 septembrie la București, Iași, Cluj și Timișoara!

0

Premiere absolute și filme multi-premiate, pe 14 septembrie 2012, anunță a treia ediție a evenimentului Noaptea Albă a Filmului Românesc.

Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc pe data de 14 septembrie 2012, în București. Și orașele Cluj-Napoca, Iași și Timișoara vor fi „gazde” pentru cea mai lungă  noapte dedicată producțiilor autohtone.

Intrarea la filme va fi liberă. 

Programul complet al evenimentului va fi disponibil în curând pe www.romfilmpromotion.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează